Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση: Άγρια επίθεση της «Καθημερινής» στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

Μία από τις, όχι σπάνιες, βολές του πρωτοσέλιδου άρθρου της Καθημερινής κατά κυβέρνησης και στελεχών της –τα οποία ποτέ, ή σχεδόν ποτέ, κατονομάζει– υπάρχει στην έκδοση της Τετάρτης. Ο λόγος για τις «κυβερνητικές διαρροές που αναιρούνται το επόμενο πρωί», και πάνε μπρος-πίσω «υπό την πίεση διαφόρων ομάδων». Όλα αυτά, κατά τη Καθημερινή, «ροκανίζουν τη αξιοπιστία της κυβέρνησης». Η εφημερίδα ζητάει να μπει τάξη «στο ποιος μιλάει και πότε», ενώ κάνει αναφορά σε αποκλεισμό μέτρων (από τους ομιλούντες…) «που μπορεί να φανούν αναγκαία σε μερικές ημέρες» –υπονοώντας, πιθανόν, και το λοκντάουν.


Ολόκληρο το κείμενο της «Κ» ακολουθεί:


«Η αντιμετώπιση της πανδημίας δεν είναι εύκολη υπόθεση. Οι κυβερνητικές διαρροές, όμως, που αναιρούνται το επόμενο πρωί, τα μπρος-πίσω, υπό την πίεση διαφόρων ομάδων, ροκανίζουν την αξιοπιστία της κυβέρνησης και προκαλούν αδικαιολόγητη αβεβαιότητα. Ας μπει μια τάξη, λοιπόν, στο ποιος μιλάει και πότε, ποιος αποκλείει προκαταβολικά μέτρα που μπορεί να φανούν αναγκαία μερικές ημέρες. Η εικόνα που προβάλλουν κυβέρνηση και ειδικοί δεν επιτρέπεται να συνεχιστεί».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων