Ξανά στο Μέγαρο Μαξίμου ο Αλαφούζος – Τι συζήτησε με τον Μητσοτάκη

Το Μέγαρο Μαξίμου επισκέφτηκε ξανά ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η ιστοσελίδα powergame.gr έχει το ρεπορτάζ:

Ομολογώ ότι η περιφερειακή πηγή είχε πολλά κέφια κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας, αφού μου αποκάλυψε (μεταξύ μας) μια ακόμη σημαντική πληροφορία. Όπως μου είπε, νωρίς το πρωί εντόπισε στο Μαξίμου τον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ και μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού Γιάννη Αλαφούζο.

Επειδή προκάλεσε μια κάποια εντύπωση το timing της παρουσίας του προέδρου Γιάννη, προσπάθησε να παρακολουθήσει σε ποιο γραφειο μπήκε. Ε λοιπόν, το αφεντικό του ΣΚΑΪ, είχε συνάντηση με τον πρόεδρο Μητσοτάκη αυτοπροσώπως.

Επειδή η περιφερειακή πηγή, δεν έχει και τόσο καλές σχέσεις με τον Πίνατ, δεν κατάφερε να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες. Και κάπου εδώ αρχίζουν οι δικές μου πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες, δυο είναι τα θέματα που απασχολούν τον πρόεδρο Αλαφούζο. Το ένα αφορά τη βεντέτα με τους οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού, η οποία ξέφυγε για τα καλά και το δεύτερο (που τον απασχολεί) συνδέεται με την κινητικότητα στο τηλεοπτικό τοπίο. Όπως μου λένε ο ισχυρός άνδρας του ΣΚΑΪ εμφανίζεται ενοχλημένος από τις διάφορες πληροφορίες, που διακινούνται εσχάτως στην πιάτσα και που σχετίζονται (γενικώς) με την επόμενη μέρα στον τηλεοπτικό σταθμό Open του Ιβάν Σαββίδη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ