Ξανά μαζί Τεμπονέρας και Αχτσιόγλου

«Μέτωπο» απέναντι στη «μεγάλη λεηλασία» είνα το θέμα εκδήλωσης που διοργανώνει η νομαρχιακή Επιτροπή Δυτικής Αθήνας της Νέας Αριστεράς την ερχόμενη Τετάρτη στις 9 Οκτωβρίου.

«Κοινωνικό μέτωπο αντίστασης και ανατροπής για να σταματήσουμε τη μεγάλη λεηλασία» είναι ο τίτλος της εκδήλωσης, στην οποία ομιλητές θα είναι η Έφη Αχτσιόγλου, ο εργατολόγος Διονύσης Τεμπονέρας, η Πρόεδρος ΣΕΕΤ Γιώτα Λαζαροπούλου και ο Πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ Νίκος Τράκας.

«Η μάχη απέναντι στη διακυβέρνηση Μητσοτάκη και την ηγεμονία της Δεξιάς είναι ιδεολογική και προγραμματική με το πολιτικό πλαίσιο και το στίγμα να μπαίνουν μπροστά και όχι οργανωτικά και προσωποκεντρικά ζητήματα.

»Είναι κατανοητό ότι το κοινωνικό μέτωπο που πρέπει να δημιουργηθεί θα ξεπηδήσει μέσα από τις αντιδράσεις της κοινωνίας και των εργαζομένων ενάντια στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που λεηλατούν τις ζωές μας.

Για τη Νέα Αριστερά το ελάχιστο πλαίσιο πολιτικού διαλόγου θα πρέπει να οριοθετείται από έξι προγραμματικούς άξονες που θα συνοδεύονται από τις απαιτούμενες ρήξεις και τομές: Ακρίβεια- Υγεία-Εργασια- Στέγη- Ενέργεια -Κλιματική κρίση/Πολιτική προστασία», αναφέρει η πρόκληση της εκδήλωσης.

ΠΗΓΗdnews.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Daily Sabah: Οι Εβραίοι θέλουν Γη του Ισραήλ τη βόρεια Κύπρο

Εδώ και καιρό η Ανατολική Μεσόγειος αποτελεί εστία γεωπολιτικής...