Ξέσπασε σε κλάματα η Λινού μετά την επίθεση του Παύλου Πολάκη σε συνεργάτιδα του Άδωνη

Σάλο έχει προκαλέσει, σύμφωνα με το ethnos.gr, η επίθεση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη σε συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη, που είχε μάλιστα ως αποτέλεσμα η Αθηνά Λινού να της ζητήσει συγγνώμη με δάκρυα στα μάτια.

Όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας του σχεδίου νόμου για την ψυχική υγεία ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας εστίασε στην συγκεκριμένη συνεργάτιδα του υπουργού. «Έχετε μια κυρία συνεργάτη Υπουργού με μόνιμο στριφογύρισμα προσώπου. Είναι εκνευριστικό», είπε ο κύριος Πολάκης ο οποίος και παλαιότερα είχε σχολιάσει, εκείνη τη φορά στην ολομέλεια, την συγκεκριμένη συνεργάτιδα του κυρίου Γεωργιάδη.

Ξέσπασε σε κλάματα η Λινού

Η Αθήνα Λινού, που παρακολουθούσε την συνεδρίαση, ξέσπασε σε κλάματα και στη συνέχεια είπε: «Να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη από τη συνάδελφο που υπέστη αυτή τη μορφή βίας (τα δάκρυα ήταν εμφανή στα μάτια της).Και νομίζω ότι δεν μπορούμε να επιτρέπουμε τέτοια συμπεριφορά, δεν έχει σημασία από ποιον προέρχεται σε καμία γυναίκα και κανέναν άνθρωπο. Συγγνώμη γιατί έσπασα κι εγώ με αυτό, θα είμαι σοβαρότερη στα θέματα του νομοσχεδίου».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ