«Ντύθηκε» Τσίπρας ο Κασσελάκης; Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πίσω από άθλια δημοσιεύματα κατά του Παύλου Πολάκη;

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Η πολιτική είναι ένας βρόμικος χώρος. Δεν πρέπει κανένας να έχει εμπιστοσύνη σε κανέναν. Στην πολιτική τα πάντοτε είναι ρευστά. Οι προσωπικές σχέσεις και οι πολιτικές σκοπιμότητες υποχωρούν έναντι των προσωπικών στρατηγικών και σκοπιμοτήτων.

Τα τελευταία 24ωρα παρακολουθώ με ενδιαφέρον τη στάση μίας ιστοσελίδας η οποία είναι στρατευμένη στον λεγόμενο προοδευτικό πολιτικό χώρο. Στήριζε με πάθος και ένταση τον Αλέξη Τσίπρα, όταν εκείνος ήταν στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια, στην κούρσα της διαδοχής στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στήριξε με ένταση την Έφη Αχτσιόγλου. Μετά την επικράτηση του Στέφανου Κασσελάκη υπήρξαν αλλαγές στο οργανόγραμμα της ιστοσελίδας και στη σύνθεση της ομάδας των επιτελικών στελεχών. Υπήρξαν, μάλιστα, ηχηρές αποχωρήσεις.

Οι επιτελείς της ιστοσελίδας τα βρήκαν με τον Στέφανο Κασσελάκη, τον οποίο και στηρίζουν σήμερα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, όπως βλέπων, κλιμακώνονται τις τελευταίες δύο ημέρες οι επιθέσεις σε βάρος του έντιμου Παύλου Πολάκη, μετά το συμβάν με τη Μαρία Συρεγγέλα. Επειδή γνωρίζω, αναγνώστριες και αναγνώστες μου, συντρόφισσες και σύντροφοι, από πρώτο χέρι ότι οι σχέσεις ανάμεσα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα βρίσκονται σε εξαιρετικό επίπεδο ρωτάω: Ο Στέφανος Κασσελάκης μοιράζει τα παραπολιτικά σχόλια σε βάρος του Παύλου Πολάκη; Κάτι τέτοια έκανε στο παρελθόν και ο Αλέξης Τσίπρας. Δεν θέλω να πιστέψω ότι ο Κασσελάκης “ντύθηκε” Τσίπρας.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ, μετά το αυτογκόλ του Κασσελάκη να ζητήσει συγγνώμη από την Συρεγγέλα, κατόπιν απαίτησης της ΝΔ και των διαπλεκόμενων ΜΜΕ της λίστας Πέτσα, στήριξε τον Παύλο Πολάκη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ