Νοθεία στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ φοβάται η Άννα Διαμαντοπούλου

Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε η Άννα Διαμαντοπούλου στους συνυποψηφίους της και στη Χαριλάου Τρικούπη, όταν στην πρώτη συνέντευξη μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της, άφησε υπαινιγμούς για την αξιοπιστία της διαδικασίας εκλογής νέου αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ, ζητώντας να υπάρχουν δικαστικοί αντιπρόσωποι.

Ειδικότερα, μιλώντας στην εκπομπή του Θάνου Σιαφάκα στο Πρώτο Πρόγραμμα, η κ. Διαμαντοπούλου, αναφερόμενη στην εκλογική διαδικασία που θα ακολουθηθεί για την ανάδειξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, εστίασε στη διασφάλιση της αξιοπιστίας των αποτελεσμάτων, λέγοντας ότι «θεωρεί προϋπόθεση στις εκλογές να υπάρχουν οπωσδήποτε και δικαστικοί αντιπρόσωποι».

Η αιχμή της κ. Διαμαντοπούλου έπεσε σαν «βόμβα» στη Χαριλάου Τρικούπη, καθώς ναι μεν θέτει θέμα αξιοπιστίας της διαδικασίας της 6ης και της 13ης Οκτωβρίου, αφήνει όμως υπονοούμενα και για τις διαδικασίες που έχουν προηγηθεί και από τις οποίες εκλέχθηκαν πρόεδροι ο Νίκος Ανδρουλάκης, η Φώφη Γεννηματά, ο Ευ. Βενιζέλος, ο Γ. Παπανδρέου.

Κατά τα λοιπά, η κ. Διαμαντοπούλου, η οποία συμπεριλαμβάνεται στις μετρήσεις που «τρέχουν», δέχεται ήδη πυρά από τον Χάρη Δούκα και τον Μιχάλη Κατρίνη, που προσπαθούν να την παρουσιάσουν ως πολιτικό κοντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Το ΠΑΣΟΚ ήταν πάντοτε η Κεντροαριστερά. Συνδυάζει και τα δύο στοιχεία και έτσι εξελίχθηκε στην πορεία του. Δεν συμφωνώ με τα λαϊκά μέτωπα. Δεν είναι κάτι που αρμόζει στη χώρα» είπε απαντώντας και συνέχισε:

Η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Κυριάκος Μητσοτάκης

«Απευθύνομαι σε όλους και σε αυτούς που πήγαν στον Μητσοτάκη και σε αυτούς που πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν κλείνουμε πόρτες για ένα μεγάλο ΠΑΣΟΚ. Δεν χρειάζεται ούτε να κλείνουμε πόρτες ούτε να κρίνουμε τον κάθε άνθρωπο για τις επιλογές του σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές και τον κάθε πολίτη. Θα ανοίξουμε τις πόρτες, όχι για να πούμε στους ανθρώπους ελάτε πίσω, αλλά για να ξανακάνουμε μαζί -με τη συμμετοχή όλων- ένα μεγάλο νέο ΠΑΣΟΚ που θα φέρει τη σοσιαλδημοκρατία του 21ου αιώνα». Στο ερώτημα δε σε ποιους απευθύνεται, απάντησε: «Θα απευθυνθώ στη βάση. Θα απευθυνθώ στους ψηφοφόρους, τους πολίτες, αυτούς που πήγαν στον κύριο Μητσοτάκη, σε αυτούς που πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ, σε αυτούς οι οποίοι δεν κάθισαν στο σπίτι τους και είπαν δεν έχω καμία επιλογή… και σε αυτούς τους τριαντάρηδες, που κοιτάνε με τα κιάλια την πολιτική και λένε ότι η ψήφος δεν μετράει».

ΠΗΓΗfimotro.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Daily Sabah: Οι Εβραίοι θέλουν Γη του Ισραήλ τη βόρεια Κύπρο

Εδώ και καιρό η Ανατολική Μεσόγειος αποτελεί εστία γεωπολιτικής...