Να σταματήσει η κυβέρνηση να βάζει πλάτη στο πλιάτσικο εις βάρος της κοινωνίας

Η κυβέρνηση να σταματήσει «να βάζει πλάτη στο πλιάτσικο που γίνεται σε βάρος της κοινωνίας» τονίζει σε δήλωσή του ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, Αλέξης Χαρίτσης, αναφορικά με την διεξαγωγή των τεστ κορωνοϊού, όπως αυτά γίνονται στη χώρα μας.

Στη γραπτή δήλωσή του ο Αλέξης Χαρίτσης χαρακτηρίζει «ντροπιαστικές» τι εικόνες με τις ατέλειωτες ουρές της ταλαιπωρίας και την οικονομική αιμορραγία χιλιάδων πολιτών.

«Η λύση είναι μία, αυτή που εφαρμόζεται στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης: οργανωμένο, δημόσιο και δωρεάν σύστημα ιχνηλάτησης με συνταγογράφηση των τεστ» σημειώνει με νόημα ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει, ότι «μέχρι σήμερα η κυβέρνηση έλεγε ότι έχουμε τα πιο φτηνά τεστ στην Ευρώπη. Την καλωσορίζουμε στην πραγματικότητα: τις ντροπιαστικές, ατέλειωτες ουρές της ταλαιπωρίας και την οικονομική αιμορραγία χιλιάδων πολιτών.

Έστω και τώρα, η κυβέρνηση οφείλει επιτέλους να σταματήσει να βάζει πλάτη στο πλιάτσικο που γίνεται σε βάρος της κοινωνίας.

Η λύση είναι μία, αυτή που εφαρμόζεται στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης: οργανωμένο, δημόσιο και δωρεάν σύστημα ιχνηλάτησης με συνταγογράφηση των τεστ».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...

Πολιτική «βόμβα»: Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού, οι ανατροπές στις ισορροπίες και το ποσοστό που τρομάζει

Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού μπορεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες. Ποσοστά έως 20%, ρόλος-κλειδί σε συμμαχίες και πιθανά ρίσκα

Σάλος: «Αγρότης-μαϊμού» τσέπωσε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ!

Έρχονται αποκαλύψεις-φωτιά: «Αγρότης-μαϊμού» φέρεται να πήρε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Έρευνες για το σκάνδαλο που σοκάρει την Ελλάδα

Βόμβα στην ελληνική οικονομία: Σενάρια συγχωνεύσεων τραπεζών – Κοσμογονικές αλλαγές θα ανατρέψουν τα πάντα

Σενάρια τραπεζικών συγχωνεύσεων που μπορεί να μειώσουν τις συστημικές τράπεζες από τέσσερις σε τρεις