«Να μην βγεις ξανά στον κόσμο. Σε λένε κάθαρμα» – Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα στο Μαξίμου μετά τον δημόσιο διασυρμό του Μητσοτάκη

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο επικεφαλής της πιο ανίκανης και άχρηστης κυβέρνησης που πέρασε από αυτόν τον τρόπο, βρέθηκε αντιμέτωπος με τους κατοίκους της Πεντέλης, οι οποίοι τον γιούχαραν, τον εξευτέλισαν πραγματικά.

Ο καταστροφέας πρωθυπουργός, βγήκε χαμογελαστός ενώ ο κόσμος φώναζε “Κάθαρμα Μητσοτάκη”. Φώναζαν και άλλα πράγματα οι άνθρωποι που συγκεντρώθηκαν, οι συμπολίτες μας, αλλά δεν μπορώ να τα μεταδώσω γιατί είναι ακατάλληλα και μπορεί να καταρρεύσει ο Πορτοσάλτε αν τα διαβάσει. Ο Μητσοτάκης εμφανίστηκε προκλητικά κυνικός και χαμογελαστός. Σαν να έλεγε με το χαμόγελό του ότι “ορίστε καλά τα έκανα”. Το είπε δηλαδή, προσβάλλοντας την κοινή λογική. Αυτός, όμως, και το άχρηστο τσίρκο του άφησαν την Αττική να καεί. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.

Μαθαίνω ότι η γιούχα δεν άρεσε στον Μητσοτάκη και στους επικοινωνιολόγους του. Λένε ότι τη νύχτα ακούστηκαν τσιρίδες και ουρλιαχτά από το Μέγαρο Μαξίμου. “Να μην βγεις ξανά στον κόσμο” έλεγαν στον Μητσοτάκη οι συνεργάτες του.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ