ΝΑΤΟ: Τουρκία και Ουγγαρία θα επικυρώσουν την προσχώρηση της Σουηδίας χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση

ΝΑΤΟ: Τουρκία και Ουγγαρία θα επικυρώσουν την προσχώρηση της Σουηδίας χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση. Ο Γενικός Γραμματέας του NATO αναμένει ότι η Τουρκία και η Ουγγαρία θα επικυρώσουν την προσχώρηση της Σουηδίας στον οργανισμό χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, αναφέρει σήμερα ο ιστότοπος index.hu, επικαλούμενος δηλώσεις του Γενς Στόλτενμπεργκ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε αυτόν.

Ο ΓΓ του NATO δεν έκανε κάποια πρόβλεψη για την ακριβή ημερομηνία που θα γίνει αυτό, αλλά σημείωσε ότι η κυβέρνηση της Ουγγαρίας έχει επανειλημμένως επιβεβαιώσει ότι δεν θα είναι το τελευταίο μέλος που θα επικυρώσει την προσχώρηση της Σουηδίας και ότι αναμένει πως η Βουδαπέστη θα τηρήσει τη δέσμευσή της.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...