ΝΑΤΟ: Στις Βρυξέλλες ο Ζελένσκι για τη Σύνοδο των υπουργών Άμυνας

Στις Βρυξέλλες έχει μεταβεί ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι ο οποίος είχε συνάντηση με τον Πρωθυπουργό του Βελγίου, Αλεξάντερ Ντε Κροο πριν μεταβεί στο κτίριο του ΝΑΤΟ, όπου λαμβάνει χώρα η Σύνοδος των Υπουργών Άμυνας της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας.

Τον υποδέχθηκε ο γγ της Συμμαχίας, Γενς Στόλτενμπεργκ.

Nωρίτερα το πρωί, η υπουργός Άμυνας του Βελγίου, Λουντιβίν Ντεντοντέρ δήλωσε στο rtl ότι το Βέλγιο θα στείλει F-16 στην Ουκρανία.

Πέραν της αποστολής πολεμικών αεροσκαφών, το Βέλγιο θα συνεχίσει τις προσπάθειες εκπαίδευσης πιλότων και θα προσφερθεί να φροντίσει για τη συντήρηση του στόλου των F-16. Στόχος είναι η παροχή συνεχούς βοήθειας στην Ουκρανία, συμπλήρωσε η Βελγίδα υπουργός.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Το πολιτικό παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία ΠΑΟΚ – Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα

Η ελληνική κυβέρνηση αρνείται εμπλοκή στη συμφωνία του Α.Σ. ΠΑΟΚ με τον Αριστοτέλη Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα. «Δεν γνωρίζαμε για το deal», ανέφερε πηγή του Μαξίμου. Η συμφωνία αφορά πλήρη ιδιωτική χρηματοδότηση.

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;