«Ναι, άμα θες, φύγε! Μη μας απειλείς! Μη μας απειλείς!» – Τσιμτσιλή και Βερύκιος «πλακώθηκαν» άσχημα (vid)

Κατά τη διάρκεια της στήλης του Δήμου Βερύκιου στην εκπομπή «Happy Day» οι τόνοι ανέβηκαν και η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε έναν έντονο διάλογο με τον δημοσιογράφο. Αφορμή στάθηκε η συζήτηση για τα εκθέματα της Εθνικής Πινακοθηκης.

Δήμος Βερύκιος: «Μία κουβέντα μπορώ να πω κι εγώ ή να φύγω; Να φύγω;»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ναι, άμα θες, φύγε! Μη μας απειλείς! Μη μας απειλείς!»

Δήμος Βερύκιος: «Δεν απειλώ, σεβασμό ζητάω στην Τέχνη. Η Τέχνη δεν προσβάλλει αλλά σκάβει, αναζητάει όλα αυτά που δεν φαίνονται δια γυμνού οφθαλμού»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Αφήστε τα θεία έξω απ’ την Τέχνη. Ας αφήσουμε τον Δήμο να μιλήσει, γιατί είναι η στήλη του και διεκδικεί τον χρόνο του και σεβασμό, αλλιώς θα φύγει! Έτσι νομίζει και ο Δημήτρης, ότι δεν τον αφήνουμε να μιλήσει εδώ μέσα και τον διακόπτουμε. Ο καθένας εδώ μέσα έχει το δικό του ανικανοποίητο και προσπαθούμε όλους να τους ικανοποιήσουμε. Επειδή εσύ την έχεις πατήσει, θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός κατά την άποψή μου»

Δήμος Βερύκιος: «Δεν το άκουσα»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Σου το είπα. Αν θέλεις να σου το επαναλάβω, για να το ακούσεις. Άλλο είπα εγώ και ξέρει πολύ καλά ο Δήμος τι του είπα»

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ των media: Η υπόθεση Πυργιώτη ανοίγει τον φάκελο των δημοσιογράφων που πληρώνονται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Ο φάκελος Πυργιώτη ανοίγει τις αποκαλύψεις για χρηματοδοτούμενη σιωπή στα media και συμβάσεις με το Δημόσιο

Πυργιώτη – Αβιράμ: Ο γάμος που ρίχνει φως στη σύγκρουση με τον Σκέρτσο

Η Πυργιώτη απαντά στον Σκέρτσο για τη Σύρο, με φόντο τη σχέση της με πρώην πρέσβη του Ισραήλ

Mega Channel: Θρίαμβος στην τηλεθέαση, παραφωνία στην προβολή – Τα ερωτήματα για τη «μονοκαλλιέργεια» Γιάμαλη

Το Mega Channel κυριαρχεί στην τηλεθέαση, αλλά η υπερπροβολή της Γιάμαλη προκαλεί ερωτήματα για εσωτερικές σκοπιμότητες