Νέο «χτύπημα» ετοιμάζει ο Αντώνης Σαμαράς τον Σεπτέμβριο – Παρών και ο Καραμανλής – Έχει αποτύχει ήδη ο Μυλωνάκης

Nέα εκδήλωση θα κάνει το Ίδρυμα Σαμαρά τον Σεπτέμβριο με θέμα τα εθνικά ζητήματα και την κατάσταση στην Ελλάδα.

Θα είναι μία ευκαιρία να μετρηθεί και πάλι η δυναμική του Σαμαρά και όχι μόνο.
Παρών, όπως μεταδίδει το bankingnews.gr θα είναι και ο Κώστας Καραμανλής ο οποίος έχει το δικό του κοινό.

Οι βουλευτές, βλέποντας ότι ο Αντώνης Σαμαράς βγαίνει μπροστά πιο συχνά, έχουν απασφαλίσει και προκαλούν εκρήξεις απέναντι στο Μαξίμου που παρακολουθεί ανήμπορο να πράξει το οτιδήποτε.

Ακόμα και η έλευση του Γιώργου Μυλωνάκη στο Μαξίμου που ο ρόλος του είναι να είναι σύνδεσμος της κυβέρνησης στην κοινοβουλευτική ομάδα, κρίνεται ανεπιτυχής.

Στην συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας και στην Επιτροπή Θεσμών, οι βουλευτές έκαναν επανάσταση και ο Μυλωνάκης δεν μπόρεσε να την αποτρέψει.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...