Νέο σκάνδαλο μετά τον Κικίλια: Σάλος με τον υπουργό του Μητσοτάκη και την έπαυλη των 500 τετραγωνικών στην καλύτερη περιοχή της Αθήνας

Μία νέα υπόθεση φέρνει στο φως η στήλη Big Mouth του PowerGame, μετά τον σάλο που ξέσπασε με την αγορά της πολυτελούς κατοικίας επί της Βασιλίσσης Σοφίας από τον Βασίλη Κικίλια.

Η νέα υπόθεση που προκαλεί σεισμό στο κυβερνητικό στρατόπεδο στην ενοικίαση έπαυλης 500 τετραγωνικών μέτρων στην καλύτερη περιοχή περιοχή της Αθήνας με τιμή ενοικίου… Κυψέλης και Πατησίων.

Δείτε τι γράφει μεταξύ άλλων η στήλη:

Ο υπουργός (που αρνήθηκαν να μου αποκαλύψουν το ονοματεπώνυμό του) δεν αγόρασε, αλλά νοίκιασε μια κανονική έπαυλη περί τα 500 τετραγωνικά. Σύμφωνα με τα όσα μου διηγήθηκε η πηγή μου, το κυβερνητικό στέλεχος κατάφερε να διασφαλίσει ένα ενοίκιο στην καλύτερη περιοχή της Αθήνας, το ύψος του οποίου ανταγωνίζεται τα ενοίκια σε Κυψέλη και Πατήσια. Μιλάμε για την απόλυτη ευκαιρία ο άτιμος. Εκτός κι αν ο υπουργός (που δεν το πιστεύω) έπεσε θύμα του γνωστού παζαριού που κάνουν οι ιδιοκτήτες από την εποχή που κυριαρχούσε στο πολιτικό σκηνικό ο αείμνηστος Ευάγγελος Αβέρωφ (πού τον θυμήθηκα θα μου πείτε…): «Δώσε τα μισά άσπρα και τα άλλα μισά μαύρα και θα σου κάνω καλύτερη τιμή». Όμως δεν μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί να υπάρξει υπουργός που να μπει έστω και για πλάκα σε τέτοιου είδους παζάρια.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ