Νέο ομοφοβικό παραλήρημα Κούγια κατά του Στέφανου Κασσελάκη

“Μιλάνε όλοι και λένε ότι ο Κούγιας είναι σεξιστής και ομοφοβικός. Μα, εγώ γνωρίζω τον νόμο και αυτόν υπηρετώ τόσα χρόνια” είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Καλεσμένος στο «ΜEGA Σαββατοκύριακο» βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ο ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος μίλησε για την πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο Στέφανος Κασσελάκης στους Πρωταγωνιστές με τον Σταύρο Θεοδωράκη και αναφέρθηκε στον τρόπο που θέλει να αποκτήσει παιδιά.

«Ακούω να γίνεται η συζήτηση για το αν έχει δικαίωμα να επιλέξει φύλο. Δεν το άκουσα ούτε από την ΝΔ, ούτε από το ΠΑΣΟΚ, ούτε από τον Βελόπουλο και κανείς δεν δίνει σημασία τι λέει ο νόμος. Ο κ. Κασσελάκης μαζί με τον σύντροφό του απαγορεύεται παγκοσμίως να αποκτήσει παιδί σε καθεστώς παρένθετης μητέρας. Πουθενά. Στην παρένθετη μητέρα έχει το δικαίωμα να απευθυνθεί μόνο γυναίκα, η οποία δεν μπορεί να αποκτήσει παιδί.

Στην Ελλάδα αυτήν τη στιγμή δεν μπορεί να υιοθετήσει ομοφυλόφιλο ζευγάρι είτε θηλέων είτε αρρένων με οποιαδήποτε εκμετάλλευση, παράφραση του νόμου παιδί. Μπορεί να γίνει μόνο αν αναγνωριστεί ο γάμος των ομοφυλοφίλων και αλλάξει το οικογενειακό δίκαιο. Μπορεί να υιοθετήσει παιδί μόνος του ένας άντρας ή μία γυναίκα. Μιλάνε όλοι και λένε ότι ο Κούγιας είναι σεξιστής και ομοφοβικός. Μα, εγώ γνωρίζω τον νόμο και αυτόν υπηρετώ τόσα χρόνια. Έχει επικίνδυνη άγνοια του νόμου ως αρχηγός ενός κόμματος» ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων