Νέο επεισόδιο στο σίριαλ της σύγκρουσης του Μαρινάκη με τον Μητσοτάκη – Η συμβουλή του Γκρίνμπεργκ και ο νέος σκληρός κύκλος που ανοίγει μετά την ευρωπαϊκή επιτυχία του Ολυμπιακού

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει στο “βασίλειο της διαφθοράς”, στην Ελλάδα του Μητσοτάκη.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο εφοπλιστής, ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, στιχουργός, εσχάτως αρθρογράφος, πρώην χορηγός της ΝΔ, κουμπάρος της Ντόρας Μπακογιάννη, Βαγγέλης Μαρινάκης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του (για πολύ σοβαρούς λόγους που συντρέχουν στο παρασκήνιο) μέσω των αποκαλύψεων για τη συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών από την κυβέρνηση.

Ακολούθησε ο εξευτελισμός των Παπασταύρου και Μπρατάκου στη βίλα του εφοπλιστή και η αποπομπή τους μόλις έγινε γνωστή η συνάντηση της ντροπής.

Στη συνέχεια, κατόπιν υπόγειων συνεννοήσεων και ντιλαρίσματος που αφορούσε κυρίως σε πρόσωπα που σχετίζονται με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, οι επιθέσεις του συγκροτήματος Μαρινάκη στα media εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη σταμάτησαν. “Φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη” είπαν οι κακές γλώσσες, ενώ την αντεπίθεση του συστήματος Μητσοτάκη σηματοδότησε η εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης της “θύρας 7”, των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού.

Μετά από όλα τα παραπάνω οι δύο πλευρές φάνηκε να τα βρίσκουν. Ακόμη και συνέντευξη μέσα στο αυτοκίνητό του παραχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όμως, ο πόλεμος ξεκίνησε ξανά. Ξαφνικά. Ένα πρωί. Με νέες, ακόμη πιο συγκλονιστικές αποκαλύψεις του Mega Channel για την απόπειρα συγκάλυψης του εγκλήματος των Τεμπών. Και στη συνέχεια; Τι έγινε στη συνέχεια; Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ ένας ποδοσφαιρικός τελικός ευρωπαϊκής διοργάνωσης πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα, δεν παρέστη στις εξέδρες της “Αγιάς Σοφιάς”, δηλαδή του γηπέδου της ΑΕΚ που φιλοξένησε τον ποδοσφαιρικό αγώνα. Οι φήμες που οργιάζουν λένε ότι φοβήθηκε την άγρια γιούχα του κόσμου και κάτι τέτοιο δεν θα ήταν καλό για τον ίδιο και τη ΝΔ να συμβεί λίγο πριν από τις ευρωεκλογές. Μου λένε ότι ο ίδιος ο Γκρίνμπεργκ τον συμβούλευσε να μην πάει.

Πάντως καλά πληροφορημένες πηγές, πέραν των παραπάνω, μου λένε ότι η απουσία του Μητσοτάκη από τον τελικό του κόνφερενς λιγκ, μετά και τις νέες αποκαλύψεις του Mega Channel, σηματοδοτεί την έναρξη νέας αντιπαράθεσης ανάμεσα στις δύο πλευρές, ακόμη πιο σφοδρής, ακόμη πιο σκληρής. Μου λένε ότι τελικά θα την πληρώσουν οι “αδύναμοι κρίκοι” της πλευράς Μαρινάκη και ίσως κάποια κυβερνητικά στελέχη.

Μείνετε συντονισμένοι

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ