Νέο άγριο επεισόδιο για τον Απόστολο Λύτρα στη φυλακή: Δέχτηκε επίθεση από συγκρατούμενό του

Άγριο επεισόδιο με συγκρατούμενό του είχε ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές, καθώς παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Όλα έγιναν το βράδυ της Δευτέρας στις φυλακές Κορυδαλλού λίγο μετά τον προαυλισμό των κρατούμενων. Εκείνη την ώρα, τον πλησίασε ένας συγκρατούμενός του, που βρίσκεται χρόνια στη φυλακή και επιτέθηκε λεκτικά κατά του Απόστολου Λύτρα.

Ο κρατούμενος, όπως μετέδωσε η τηλεόραση του ANT1, πλησίασε τον Απόστολο Λύτρα και του είπε: «Οι αρσενικοί δεν συμπεριφέρονται έτσι».

«Δεν θα έπρεπε να βρίσκεσαι σε αυτές τις φυλακές, κανονικά θα έπρεπε να σε πάνε στις φυλακές της Τρίπολης» συνέχισε ο κρατούμενος.

Μάλιστα, ο Απόστολος Λύτρας δεν αντέδρασε και γρήγορα κατευθύνθηκε προς το κελί του.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ δεν αποκλείεται ακόμα και να αλλάξει φυλακή, ενώ αναμένεται η αίτησή αποφυλάκισής του.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιατί σωπαίνει ο Αλέξης Τσίπρας; Η… μικροπολιτική σιωπή θα γυρίσει μπούμερανγκ

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι. Ενώ...

Οι Αμερικανοί θεωρούν τον Μητσοτάκη τελειωμένο – Ο Τραμπ θα συναντήσει τον επόμενο πρωθυπουργό

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου.Στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν...

Ο Μητσοτάκης σκέφτεται να δώσει υπουργείο στον Ανδρέα Λοβέρδο

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου."Παίκτης" του παρασκηνίου μου...