Νέες συνταρακτικές αποκαλύψεις από την Μαρία Καρυστιανού για το έγκλημα των Τεμπών (vid)

«Πυρά» κατά των ελληνικών αρχών εξαπέλυσε η πρόεδρος του Συλλόγου Τεμπών Μαρία Καρυστιανού, η οποία σήμερα κατέθεσε υπόμνημα στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας για τις αδιανόητες καθυστερήσεις στην έρευνα για τα Τέμπη.

«Έτσι δουλεύει η ανακριτική διαδικασία στο έγκλημα των Τεμπών, συνεχώς με υπομνήματα και επιστολές, προκειμένου να γίνουν τα αυτονόητα» ανέφερε σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους πρόσθεσε: «Ήθελα να κάνω τα παράπονά μου στον Εφέτη Ανακριτή για δύο γεγονότα που με έχουν στιγματίσει».

«Το ένα αφορά το αδιανόητο λάθος που έκανε ως προς τον μεταλλειολόγο τον οποίον ζήτησε η ομάδα Κοκοτσάκη να οριστεί για το λευκό κοντέινερ, το οποίο ήταν στον ιδιοκτήτη του. Στην επιστολή, έγραφε ακριβώς με ποιον τρόπο πρέπει να γίνει η τομή και τι πρέπει να ζητηθεί από τον μεταλλειολόγο. Ενώ στο τέλος τόνιζε πως εάν γίνει μία απλή εξέταση δεν θα φέρει κανένα αποτέλεσμα. Μαντέψτε τι ζήτησε ο ανακριτής. Να γίνει μία απλή εξέταση», ανέφερε χαρακτηριστικά και έκανε λόγο για εσκεμμένες κινήσεις: «Θεωρούμε αυτά τα λάθη εσκεμμένα πλέον. Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι δεν μπορείς να κάνεις τέτοια λάθη, ειδικά όταν έχεις και τις οδηγίες».

Παράλληλα, η Μαρίνα Καρυστιανού γνωστοποίησε ότι φωτογράφησε τα αταυτοποίητα οστάρια, τα οποία, όπως κατήγγειλε «περιμένει να αλλοιωθούν αρκετά, ώστε, ακόμα και στο εξωτερικό να τα στείλουμε, να μην μπορέσει να γίνει ταυτοποίηση».

«Ανέφερα δύο γεγονότα τα οποία ή είναι πολύ μεγάλη ανικανότητα ή σκοπιμότητα», κατέληξε η πρόεδρος του Συλλόγου. «Κάτι άλλο δεν μπορώ να δω και σε κάθε περίπτωση κανένα από τα δύο δεν είναι πλέον ανεκτά».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1