Νέες «βόμβες» Καστανίδη για Ανδρουλάκη: «Όταν αποτυγχάνει ένας αρχηγός, πρέπει να υποβάλει την παραίτησή του» (aud)

Ο Χάρης Καστανίδης σχολίασε πολύ καυστικά το ζήτημα αλλαγής ηγεσίας που τίθεται από πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, μετά το απογοητευτικό για την Χαριλάου Τρικούπη εκλογικό αποτέλεσμα

«Όταν αποτυγχάνει ένας αρχηγός πρέπει να έχει ο ίδιος την φιλοτιμία να υποβάλει την παραίτησή του» τόνισε ο Χάρης Καστανίδης αναφορικά με τις ραγδαίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, «καρφώνοντας» τον Νίκο Ανδρουλάκη.

«Εφόσον τίθεται θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ νομίζω ότι αυτή η εκκρεμότητα πρέπει γρήγορα να εκκαθαριστεί γιατί το μείζον ζήτημα είναι η ανασύνθεση συνολικά του προοδευτικού χώρου» είπε χαρακτηριστικά στα Παραπολιτικά FM.

Και πρόσθεσε: «όταν αποτυγχάνει ένας αρχηγός πρέπει να έχει ο ίδιος την φιλοτιμία να υποβάλει την παραίτησή του, εάν δεν το κάνει τότε είναι προφανές ότι θα τεθεί από άλλους το θέμα και καλώς τίθεται».

Με αφορμή την αντίδραση Ανδρουλάκη στα αποτελέσματα της Κυριακής, ο πρώην υπουργός σχολίασε «την ίδια ώρα που χάνεις ψηφοφόρους ψελλίζεις μερικά ρητά άρρητα για το ότι σε μερικές περιοχές πήγαμε καλά όταν ο στόχος τον οποίος έθεσες είναι να είσαι αξιωματική αντιπολίτευση, δεύτερο κόμμα και στις επόμενες εθνικές εκλογές θα διεκδικήσω τη διακυβέρνηση της χώρας. Τίποτα από αυτά δεν συνέβη και βρίσκεται στον Ψηλορείτη των εκλογικών επιδόσεων του 12,7%. Θα πρέπει να έχεις την ευαισθησία να πεις “δεν τα κατάφερα σε αυτά που εστόχευσα, ελάτε να αναλάβει κάποιος άλλος”».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ