Νέα προκλητική δήλωση Αυγενάκη: «Ο Αγοραστός θα έτρεχε καλυτέρα τα έργα»

Συνεχίζει τις προκλήσεις με αφορμή τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος παρά το σάλο που προκάλεσε με δηλώσεις του λίγο πριν τις κάλπες, φαίνεται να συνεχίζει ακάθεκτος.

Συγκεκριμένα, παρότι χθες δήλωσε στην ΕΡΤ ότι θα καλέσει άμεσα σε συνάντηση τον νέο περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα, «για να μην χαθεί ούτε μια μέρα» όπως είπε, σήμερα συνέχισε εξωθεσμικές δηλώσεις καθώς σε ραδιοφωνική του παρέμβαση στον ΣΚΑΙ δήλωσε πως ο Κώστας Aγοραστός θα έτρεχε καλύτερα τα έργα της επόμενης πενταετίας.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.