Νέα επίθεση Κούλογλου σε Κασσελάκη και ΣΥΡΙΖΑ – Με ποιο κόμμα θα σκεφτόταν να είναι υποψήφιος (vid)

ΣΥΡΙΖΑ πέθανε την ημέρα της εκλογής Κασσελάκη. Ήταν μια ομαδική αυτοκτονία», είπε ο ευρωβουλευτής, Στέλιος Κούλογλου, αναφερόμενος στην επιλογή των ψηφοφόρων και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ να εκλέξουν στη θέση του προέδρου του κόμματος τον Στέφανο Κασσελάκη. Μάλιστα, με δηλώσεις του στο Action24, εκτίμησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «βαδίζει προς μια καταστροφή, ένα τέλος που θα έχει χαρακτηριστικά κλαυσίγελου». Οι δε δηλώσεις του «έρχονται» λίγες ώρες μετά την κόντρα που είχε με τον Στέφανο Κασσελάκη, με αφορμή δημοσίευμα για την «αποκαθήλωση» των φωτογραφιών του Αλέξη Τσίπρα από τα γραφεία της Κουμουνδούρου.

Ο Στέλιος Κούλογλου, ο οποίος τον Οκτώβριο του 2023 αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας τότε προς τον Στέφανο Κασσελάκη ότι «το κόμμα βρέθηκε να τροφοδοτεί τα πρωινάδικα», σημείωσε χαρακτηριστικά για τον «θάνατο» του ΣΥΡΙΖΑ: «Συμβαίνει αυτό σε κλειστά κυκλώματα που πιστεύουν σε κάτι πάρα πολύ. Ο ΣΥΡΙΖΑ πίστευε ότι θα κέρδιζε τις εκλογές και όταν χάσαμε με 20 μονάδες διαφορά δημιουργήθηκε μια πολύ μεγάλη κρίση. Το κόμμα είχε χάσει την ιδεολογία του και έχασε τα δύο συγκολλητικά στοιχεία, τον Τσίπρα και την εξουσία».

Ο ίδιος πρόσθεσε για τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «κάθε μέρα βάζουν τρία αυτογκόλ μόνοι τους. Ακόμα και στο προνομιακό για την αριστερά θέμα για τα ομόφυλα ζευγάρια μπουρδουκλώθηκαν». Με αφορμή, μάλιστα, τις χθεσινές αιχμές Κασσελάκη για «κλεμμένη» έδρα, ο Στέλιος Κούλογλου είπε: «Τα περί έδρας είναι μια αστειότητα γιατί στην ΕΕ θεωρείται πλέον θέσφατο ότι η έδρα δεν ανήκει στα κόμματα αλλά στα πρόσωπα. Δεν έχει κάτι άλλο να πει (σ.σ. ο Κασσελάκης) και ζητά την έδρα». «Δεν βρίσκεις άκρη, λέει πράγματα που δεν είναι σοβαρά. Είναι μια συνωμοσιολογία που βρίσκει κανείς σε κυκλους της ακροδεξιάς», πρόσθεσε ο ευρωβουλευτής συμπληρώνοντας ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν είναι αριστερός, δεν έχει καμία σχέση με την αριστερά».

Ειδικά για το ζήτημα της έδρας στην Ευρωβουλή, είπε: «Φύγανε και άλλοι. Έχετε ακούσει να λέει Κόκκαλη δώσε την έδρα. Το κάνει με μένα γιατί έχω κάνει μια αρθρογραφία που με ήπιο τρόπο προσπαθώ να αναδείξω τις μεγάλες αντιφάσεις στον ΣΥΡΙΖΑ επί Κασσελάκη και αυτό τον ενοχλεί. Ο Παπαδημούλης έφυγε και δεν του λέει να γυρίσει την έδρα».

Κατέληξε πως «αν υπάρξει μια συμφωνία με τη Νέα Αριστερά θα σκετφόμουν το ενδεχόμενο να είμαι ξανά υποψήφιος».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...