Νέα έρευνα για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι – Τι ψάχνουν οι αρχές

Η αστυνομία του Λος Άντζελες ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε νέα έρευνα για τον θάνατο του πασίγνωστου ηθοποιού Μάθιου Πέρι.

Ο Πέρι, πρωταγωνιστής της επιτυχημένης τηλεοπτικής κωμικής σειράς «Φιλαράκια», πέθανε τον Οκτώβριο από «οξείες επιπτώσεις κεταμίνης», δήλωσαν τότε ιατρικές πηγές.

Όπως αναφέρει το BBC, η έρευνα σκοπεύει να «ρίξει φως» στο πώς ο ηθοποιός προμηθεύτηκε το αναισθητικό που βρέθηκε στον οργανισμό του.

Σε ανακοίνωσή του προς τα μέσα ενημέρωσης την Τρίτη, το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες επιβεβαίωσε ότι συνεργάζεται με την Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών και την Υπηρεσία Ταχυδρομικής Επιθεώρησης των ΗΠΑ για την έρευνα σχετικά με τον θάνατο του 54χρονου.

Σύμφωνα με το TMZ, η έρευνα επικεντρώνεται στον εντοπισμό του προσώπου που έδωσε στον ηθοποιό την κεταμίνη ενώ οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο Πέρι να έλαβε το ναρκωτικό μέσω ταχυδρομείου.

Το τμήμα ληστειών-ανθρωποκτονιών του LAPD ηγήθηκε της αρχικής έρευνας θανάτου λόγω του υψηλού προφίλ του Πέρι και συνέχισε να ερευνά την πηγή της κεταμίνης μετά τη δημοσιοποίηση της έκθεσης νεκροψίας τον Δεκέμβριο, σχεδόν δύο μήνες μετά τον θάνατό του.

«Υποθετικά υπάρχει ενδεχόμενο ποινικής ενοχής ανάλογα με το τι θα δείξει η έρευνα, αλλά σε αυτό το σημείο δεν είμαστε ακόμη σίγουροι», είπε ο διοικητής του LAPD, προσθέτοντας ότι οι αρχές εξετάζουν από πού πήρε τα ναρκωτικά ο Perry και ποιος τα προμήθευε.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και μήνες και το TMZ αναφέρει ότι διάφορα πρόσωπα του Χόλιγουντ έχουν κληθεί για καταθέσεις. Έχουν προσεγγιστεί από τους ερευνητές διασημότητες που «είναι γνωστό ότι έχουν ιστορικό χρήσης ή κατάχρησης ναρκωτικών».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ