Μύκονος: Συλλήψεις μελών εγκληματικών ομάδων προανήγγειλε ο Χρυσοχοΐδης

Συλλήψεις μελών εγκληματικών ομάδων που δραστηριοποιούνται στη Μύκονο προανήγγειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

«Υπάρχουν μέλη εγκληματικών ομάδων που συμμετέχουν σε πολλές εγκληματικές δραστηριότητες και στη Μύκονο. Το τελευταίο περιστατικό αποτελεί την “κορυφή του παγόβουνου” και την αφορμή για μια σειρά διερευνητικών διαδικασιών», δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη μιλώντας στον ΣΚΑΪ, στον απόηχο της δολοφονίας του τοπογράφου στο Ψυχικό.

Για τη Μύκονο, είπε ότι «υπάρχουν μπράβοι, υπάρχουν απειλές, εκβιασμοί, δολοφονίες, όλα αυτά έχουν μπει σε δύο δικογραφίες και να είστε βέβαιοι ότι έχει ξεκινήσει μια πολύ σοβαρή προσπάθεια προκειμένου σύντομα να οδηγηθούμε σε εντοπισμό ποινικών πράξεων, συλλήψεις και προσαγωγές στη δικαιοσύνη».

«Όλα αυτά που συμβαίνουν στη Μύκονο και άλλα νησιά, όπως η Ζάκυνθος, δημιουργούν τεράστια προβλήματα όχι στους κατοίκους, αλλά και στους τουρίστες και τους υγιείς επιχειρηματίες» σημείωσε ο υπουργός.

Μύκονος: Έρευνα για τη «μαφία» ζητεί η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου

Υπενθυμίζεται ότι έρευνα για τη «μαφία της Μυκόνου», στη σκιά της δολοφονίας του τοπογραφου στο Ψυχικό, ζήτησε χθες, Τετάρτη, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου.

Όπως ανέφερε -μεταξύ άλλων- η κ. Άδειλινη «η εγκληματική δραστηριότητα δεν περιορίζεται στο νησί της Μυκόνου, αλλά φαίνεται ότι επεκτείνεται και σε άλλα νησιά των Κυκλάδων, ακόμα δε και στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ