Μόνο ο Μπάιντεν θεωρεί πως τα «πήγε καλά» στο debate με τον Τραμπ (vid)

Αν και σύσσωμη η κοινή γνώμη και τα ΜΜΕ των ΗΠΑ θεωρούν ότι ο Τζο Μπάιντεν απογοήτευσε στο πρώτο debate με τον Ντόναλντ Τραμπ εν όψει των εκλογών, ο ίδιος όμως φαίνεται να θεωρεί πως τα «πήγε καλά».

«Πιστεύω πως τα καταφέραμε καλά», είπε ο Τζο Μπάιντεν όταν, φεύγοντας από το debate, σταμάτησε σ’ ένα εστιατόριο της Τζόρτζια όπου είχαν συγκεντρωθεί υποστηρικτές του για να το παρακολουθήσουν.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ πρόσθεσε πως είναι «δύσκολο να συζητάς με έναν ψεύτη».

Ο Πρόεδρος Μπάιντεν ήλπιζε να οικοδομήσει νέο ώθηση στην επανεκλογή του, συμφωνώντας σε ένα πρόωρο debate Αντίθετα, οι διακοπές και η ασύνδετη απόδοσή του το βράδυ της Πέμπτης προκάλεσε κύμα πανικού μεταξύ των Δημοκρατικών και άνοιξε εκ νέου τη συζήτηση για το εάν θα έπρεπε να είναι υποψήφιος.

Κατά τη διάρκεια των 90 λεπτών, ο κ. Μπάιντεν με δυσκολία προσπάθησε να εκπληρώσει τις γραμμές του και να αντιμετωπίσει έναν αιχμηρό, πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τζ. Τραμπ, εγείροντας αμφιβολίες για την ικανότητα του νυν προέδρου να διεξάγει μια δυναμική και ανταγωνιστική εκστρατεία τέσσερις μήνες πριν. η εκλογή. Αντί να διαλύσει τις ανησυχίες για την ηλικία του, ο κ. Μπάιντεν, 81 ετών, το έκανε κεντρικό θέμα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έγινε viral: Σάλος με τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού που έγινε τρολ – Έρχονται αποκαλύψεις για πρόσωπα υπεράνω υποψίας

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Σάλος...