Νέα καταγγελία σοκ για γνωστό ηθοποιό που κατέχει υψηλή θέση «τοποθετημένος από τη Μενδώνη» – Σεξουαλικές επιθέσεις κατά νεαρών ηθοποιών (vid)

Νέες καταγγελίες σοκ για γνωστό ηθοποιό που κατέχει σημαντική θέση στο χώρο του θεάτρου ανέφερε σε ρεπορτάζ της η εκπομπή «Πρωινό» και ο δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπάρχουν καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση νεαρών ηθοποιών από 65χρονο ηθοποιό, ο οποίος πρωταγωνιστεί σήμερα σε σίριαλ.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο: «Υπάρχει παραγραφή των αδικημάτων γιατί καταγγέλλονται καταστάσεις που έχουν συμβεί προ εικοσαετίας. Είναι όμως πολύ πιθανή η κλήση του στον εισαγγελέα».

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή Πρωινό το πρωί της Τρίτης (23/2):

«Ο γνωστός ηθοποιός κατέχει υψηλή θέση στα δρώμενα του πολιτισμού, κάτι αντίστοιχο με του κυρίου Λιγνάδη και είναι τοποθετημένος εκεί με απόφαση της Υπουργού, Λίνας Μενδώνη από το 2019. Οι καταγγελίες αυτές σχετίζονται με συγκεκριμένες παραστάσεις και επιθέσεις μέσα σε καμαρίνια. Δεν θα πω πού έχουν γίνει αυτές οι καταγγελίες, αλλά νομίζω ότι θα πάρουν και αυτές τον δρόμο της δικαιοσύνης διότι έστω και αν έχουν παραγραφεί, μπορεί από την ιστορία να βγει κάτι πιο σύγχρονο, ίσως κάτι που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια».

Mετά τον Σπύρο Μπιμπίλα, την Τετάρτη (24/2) κλήθηκε να καταθέσει στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Πασχάλης Τσαρούχας για τις καταγγελίες που έχουν γίνει στο Σωματείο Ηθοποιών. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...