Τι βρέθηκε στο δωμάτιο του φερόμενου ως δράστη του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη

Τα κλειδιά του δωματίου της κοπέλας, στο οποίο δεν πήγε ποτέ μιας κι όπως καταγγέλλει οι τρεις άνδρες την οδήγησαν σε άλλο δωμάτιο του ξενοδοχείου και τη βίασαν, αλλά και χάπι που ενισχύει την στυτική λειτουργία, φέρεται να εντόπισαν οι Αρχές στο ξενοδοχείο. Αυτά είναι τα ευρήματα της Αστυνομίας που έσπευσε αμέσως στην σουίτα του ξενοδοχείου ύστερα από την καταγγελία του περιστατικού από την κοπέλα στο ΑΤ Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, η 24χρονη κοπέλα μίλησε σε μέσο της Θεσσαλονίκης για τον εφιάλτη που βιώνει κι ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμπαράσταση. «Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για την υποστήριξη, είναι το στήριγμά μου για να επανέλθω στην κανονική μου ζωή» είπε η 24χρονη στο ThessToday.gr μέσω του δικηγόρου της αποφασισμένη να αποδείξει την ενοχή εκείνων που εμπλέκονται στον φερόμενο βιασμό της, υπογραμμίζοντας ότι το κύμα αγάπης που δέχεται τη βοηθά για να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

«Με τα τηλεφωνήματα και τις ευχές του κόσμου σιγά-σιγά επανέρχομαι. Το ευχαριστώ είναι λίγο», μετέφερε στον δικηγόρο της, Αθανάσιο Ζιώγα, δηλώνοντάς του ότι το κύμα συμπαράστασης που δέχεται καθημερινά είναι ο κινητήριος μοχλός για να συνεχίσει τον αγώνα της αποκάλυψης των ενόχων.

Η κοπέλα εκτός από τον Γολγοθά που ανεβαίνει μετά τον φερόμενο βιασμό της, καλείται να διαχειριστεί και την απώλεια συγγενικών κι αγαπημένων της ανθρώπων το προηγούμενο διάστημα. Η τραγική ιστορία που κουβαλά δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστη και την ευρύτερη τοπική κοινωνία, με τους ντόπιους να εκφράζουν έμπρακτα την υποστήριξή τους στη δικαστική -και κοινωνική- περιπέτεια. Το θάρρος της νεαρής 24χρονης να καταγγείλει τον βιασμό της σε μια χώρα που συνήθως μετατρέπει το θύμα σε θύτη άγγιξε ακόμη και τον δήμαρχο Λαγκαδά, Γιάννη Ταχματζίδη, ο οποίος τόνισε στο ThessToday.gr ότι ο δήμος θα σταθεί αρωγός στην προσπάθειά της να σταθεί στα πόδια της. «Ο δήμος θα είναι δίπλα της και θα τη στηρίξει με κάθε τρόπο για να καταφέρει να επιστρέψει στην κανονικότητα», τόνισε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Λαγκαδά.

Το υπνωτικό στο ποτό και το κατηγορητήριο


Τα όσα έγιναν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο δωμάτιο του πολυτελούς ξενοδοχείου έρχονται σιγά-σιγά στη μνήμη της κοπέλας καθώς, όπως καταγγέλλει, οι δράστες φρόντισαν να της ρίξουν υπνωτικό χάπι στο ποτό της. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, η 24χρονη πήγε στο πάρτι με δύο φίλες της ύστερα από παρότρυνση ενός ατόμου που είχε κοινωνικές επαφές. Επρόκειτο για άτομο που γνώριζε από εξόδους της σε γνωστά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης. Στο πάρτι πήγε με το αυτοκίνητό της, ωστόσο, η κατάστασή της, ύστερα από την κατανάλωση αλκοόλ σε συνδυασμό με το χάπι που κατήγγειλε ότι της έριξαν, δεν της επέτρεψαν να οδηγήσει. Ετσι λοιπόν αποφάσισε να μείνει στο ξενοδοχείο, όπου είχαν καταλύσει και οι τρεις Αθηναίοι. Ο ένας από τους τρεις της τηλεφώνησε, με συνέπεια οι αστυνομικοί να προχωρήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Σε έρευνα μάλιστα που πραγματοποιήθηκε στο δωμάτιο του φερόμενου ως δράστη βρέθηκαν τα κλειδιά του δωματίου της κοπέλας και ένα χάπι το οποίο ενισχύει τη στυτική λειτουργία. Στον εισαγγελέα όπου παρουσιάστηκε, ο ίδιος ισχυρίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες ότι βρέθηκε με την κοπέλα με τη συναίνεσή της. Μετά την απολογία του με κοινή απόφαση εισαγγελέα και ανακρίτριας αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Η υπόθεση ωστόσο δεν έχει κλείσει καθώς η ανακρίτρια εξακολουθεί να παίρνει καταθέσεις από άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση. Για τον λόγο αυτόν, όπως αποκάλυψε ο ΣΚΑΪ, ο προϊστάμενος Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος παρήγγειλε εισαγγελική έρευνα, μετά τις καταγγελίες για κύκλωμα μαστροπείας.

Το κύκλωμα λειτουργούσε στη Θεσσαλονίκη, από άτομα που αναζητούνται από τις Αρχές και είχαν ως στόχο τον εντοπισμό νεαρών γυναικών, τις οποίες εξωθούσαν στην πορνεία και τις διοχέτευαν σε τέτοιου είδους πάρτι. Από την εισαγγελία της Θεσσαλονίκης πάντως, έγινε γνωστό ότι το θύμα, το οποίο έκανε την καταγγελία, δεν ανήκε στις κοπέλες που είχαν πέσει θύματα του κυκλώματος.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ