«Τι ανοησίες είναι αυτές; Εγώ φταίω που σε βρίζει ο…» – Άσχημα «πλακώθηκαν» ο Μητσοτάκης με τον Κουτσούμπα στην τελετή αποχαιρετισμού του Μίκη Θεοδωράκη (vid)

Φαίνεται ότι εκτός από την έντονη συγκίνηση, η τελετή αποχαιρετισμού του Μίκη Θεοδωράκη στη Μητρόπολη είχε και πολιτικό παρασκήνιο.

Κατ’ αρχάς, η αφορμή: κατά την προσέλευσή του στη Μητρόπολη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δέχθηκε αποδοκιμασίες από μερίδα των συγκεντρωμένων πολιτών. Σημειώνεται ότι στόχος αποδοκιμασιών έγιναν και ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, αλλά και η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

Φαίνεται ότι οι αποδοκιμασίες ενόχλησαν τον πρωθυπουργό ο οποίος και φέρεται να είχε έντονο διάλογο με τον γ.γ. του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, στον οποίο φέρεται να είπε ότι έπρεπε να έχει κάνει περιφρούρηση και τον ρώτησε ποιος τους είχε φέρει εκεί για να αποδοκιμάζουν.

Από την πλευρά του ο Δ. Κουτσούμπας φέρεται να του απάντησε ότι δεν φταίει αυτός για τις αποδοκιμασίες. Μάλιστα φέρεται να είπε: «Τι ανοησίες είναι αυτές; Εγώ φταίω που σε βρίζει ο κόσμος; Και εγώ τι να τον κάνω τον κόσμο;».

Μάλιστα, όπως φαίνεται και στο παραπάνω βίντεο, ο διάλογος των δύο ανδρών συνεχίστηκε και κατά την έξοδό τους από τον μητροπολιτικό ναό της Αθήνας, παρουσία, μάλιστα, και του τέως πρόέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....