Τέλος η δικαστική διαμάχη Βοσκόπουλου – Παπαδημητρίου: Ο Άρειος Πάγος αποφάσισε πως δεν είναι κόρη του η Χαρά

Ολοκληρώθηκε η δικαστική διαμάχη του Τόλη Βοσκόπουλου με την πρώην σύζυγό του, Τζούλια Παπαδημητρίου σχετικά με την πατρότητα της κόρης που απέκτησαν όταν ήταν παντρεμένοι.

Η Χαρά γεννήθηκε στις 8/2/1986, έπειτα από τεχνητή γονιμοποίηση με ξένο σπερματοζωάριο αγνώστου άνδρα, το χρονικό διάστημα που είχε σχέσεις η Τζούλια με τον Τόλη, σύμφωνα με σειρά δικαστικών αποφάσεων οι οποίες επικυρώθηκαν από τον Άρειο Πάγο.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος το 2005 ενημερώθηκε από την αδελφή του πως δεν είναι ο βιολογικός πατέρας της Χαράς.

Μέσω του δικηγόρου του επιδίωξε να έρθει σε επικοινωνία με την πρώην γυναίκα του ώστε να γίνει η εξέταση DNA για να μάθουν την αλήθεια.

Το ραντεβού είχε προγραμματιστεί για την εξέταση στις 26 Ιανουαρίου του 2006 ωστόσο η κυρία Παπαδημητρίου και η κόρη της δεν πήγαν ποτέ.

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής προσέφυγε στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών και ζήτησε την ακύρωση της εκούσιας αναγνώρισης της Χαράς, λόγω «πλάνης του που εμφιλοχώρησε μεταξύ της δηλώσεως και της βουλήσεώς του ως προς την ιδιότητά του ως φυσικού πατέρα της τελευταίας». Το δικαστήριο ανέβαλε την έκδοση οριστικής απόφασης και διέταξε τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης σε εργαστήριο αναλύσεως DNA ή RNA προκειμένου να αποδειχθεί αν ο Τόλης είναι ο φυσικός πατέρας της Χαράς.

Καθορίστηκε νέα ημερομηνία προσέλευσης για τον εργαστηριακό έλεγχο, αλλά και πάλι, για δεύτερη φορά, μάνα και κόρη δεν πήγαν στο καθορισμένο ραντεβού. Ούτε και στο τρίτο κατά σειρά ραντεβού με τον πραγματογνώμονα. Στο τελευταίο ραντεβού, μάλιστα, μια κυρία κάλεσε τηλεφωνικά τον πραγματογνώμονα, συστήθηκε ως δικηγόρος της Χαράς και ζήτησε την αλλαγή της ημερομηνίας αιμοληψίας γιατί η Χαρά βρισκόταν στο εξωτερικό.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος προσέφυγε και πάλι στη Δικαιοσύνη και με αποφάσεις του Εφετείου Αθηνών δικαιώθηκε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα πρώτο θέμα η Τζούλια όσο και η Χαρά προσέφυγαν στον Άρειο Πάγο και ζητούσαν να αναιρεθούν οι αποφάσεις του Εφετείου Αθηνών που έκριναν ότι η Χαρά δεν μπορεί να φέρει το επίθετο Βοσκοπούλου. Το Α2 Πολιτικό Τμήμα του Αρείου Πάγου απέρριψε ως αβάσιμους όλους τους ισχυρισμούς των δύο γυναικών και επικύρωσε τις εφετειακές αποφάσεις περί μη αναγνώρισης της Χαράς ως τέκνου του Τόλη Βοσκόπουλου.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που γνωρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης

Του Νίκου Τσαγκρή Εν αρχή ην ο λόγος και Θεός...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...