Συνέντευξη στο Star της μητέρας και της αδερφής της Ρούλας Πισπιρίγκου (vid)

Με αφορμή την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου από την αστυνομία, η αδερφή και η μητέρα της παραχώρησαν συνέντευξη στον Star σχετικά με την… πρωταγωνίστρια των τελευταίων ωρών στη χώρα μας.

Τι δήλωσε η αδελφή της


«Η Ρούλα Πισπιρίγκου, όπως την έζησα, ήταν ένα υπόδειγμα μάνας», είπε η αδερφή της, Δήμητρα, μιλώντας στον δημοσιογράφο Γιώργο Σόμπολο.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου είπε πως η αδερφή της στοχοποιήθηκε από μερίδα του κόσμου και των δημοσιογράφων και ξεκαθάρισε πως θα τη στηρίζει μέχρι τελικής πτώσεως. «Εμείς ξέρουμε ποια είναι», ανέφερε.

«Είναι μεγάλη αδικία αυτό που έχει συμβεί. Είναι μια μάνα χτυπημένη ανελέητα από τη μοίρα, δεν έχει προλάβει όχι μόνο να ξεσπάσει, ούτε να συνειδητοποιήσει ότι έχει χαθεί και η μεγάλη της αγάπη, η Τζωρτζίνα», είπε και συνέχισε: «Ο κόσμος δεν την έχει ζήσει και όποιος δεν την έχει ζήσει δεν έχει δικαίωμα να εκφράζει την άποψή του».

Απαντώντας σε ερώτηση για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, που έχει απαγγελθεί στην αδερφή της, δήλωσε: «Σε καμία περίπτωση δεν έχει συμβεί. Η Ρούλα δεν έφυγε στιγμή από το νοσο

κομείο, δίπλα από το παιδί. Πώς την προμηθεύτηκε την ουσία αφού δε βγήκε από εκεί;».

«Όλοι μας βλέπαμε πως ήταν η Ρούλα με τα παιδιά. Δεν ήταν ποτέ παραμελημένα. Ήταν φυσιολογικά, όπως σε όλες τις οικογένειες, ήταν τρελαμένα με τη Ρούλα. Είχε μια αδυναμία στον Μάνο, αλλά και σε όλους μας», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την ίδια, η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης ήταν ένα κανονικό ζευγάρι, όπως όλα. «Λάτρευαν τα παιδιά τους, η Ρούλα πολύ περισσότερο γιατί ο Μάνος δούλευε όλη μέρα», υποστήριξε.

«Παρακαλούσαμε τους αστυνομικούς να μας προστατέψουν»

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου περιέγραψε τι συνέβη όταν την Τετάρτη το απόγευμα πήγαν οι αστυνομικοί στο σπίτι τους στην Πάτρα και πήραν μαζί τους την αδερφή της.

«Γύρω στις 5 ήρθαν οι αστυνομικοί και της είπαν πως τη χρειάζονται για κατάθεση. Της είπαν “θα έρθεις μαζί μας να μας δώσεις κάποιες διευκρινήσεις, σε δύο ώρες θα είσαι πίσω”. Εγώ κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά εκείνη τη στιγμή, ενημέρωσα τον δικηγόρο, τον κ. Λύτρα. Από εκεί και πέρα δεν είχαμε άλλη επικοινωνία (σ.σ. με την αδερφή της, Ρούλα)», είπε.

Στη συνέχεια ενημέρωσε τους κοντινούς συγγενείς της και ήρθαν στο σπίτι τους.

«Ο πατέρας μου δεν μπόρεσε να μπει μέσα, με αυτό που γινόταν απέξω. Ήταν τραγικό. Ό,τι κι αν έχει γίνει, που δεν έχει γίνει, αυτό το πράγμα δεν το δέχομαι. Υποτίθεται ότι έχουμε Δημοκρατία, που είναι οι θεσμοί; Παρακαλούσαμε τους αστυνομικούς να έρθουν να μας προστατέψουν. Σπάσανε την πόρτα και δεν ήταν κανείς να μας προστατέψει», δήλωσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

«Από τις 5 το απόγευμα που έγινε αυτό (σ.σ.: η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου), καταφέραμε να βγούμε από το σπίτι μας στις 4 τα ξημερώματα», σημείωσε, όταν δηλαδή διαλύθηκε το πλήθος που είχε συνγκεντρωθεί έξω από την οικία της οικογένειας.

Τι δήλωσε η μητέρα της Ρούλας Παπασπιρίγγου


«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτά που φώναζε χθες ο κόσμος για την κόρη μου είναι αλήθεια. Δεν μπορώ να το πιστέψω όχι γιατί είναι το παιδί μου, αλλά γιατί ξέρω τον άνθρωπο που μεγάλωσα εγώ σαν μάνα και πατέρας», είπε η μητέρα της Ρούλας, που κατηγορείται για τη δολοφονία της εννιάχρονης Τζωρτζίνας.

Η γιαγιά των τριών παιδιών, που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε τρία χρόνια, «έσπασε» τη σιωπή της. Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ξεκαθάρισε ότι δεν πιστεύει πως η κόρη της έκανε κακό στην εγγονή της.

«Η κόρη μου έκλαψε για τα παιδιά της, ειδικά για την Τζωρτζίνα. Ήταν το μόνο που της είχε απομείνει μετά τους θανάτους των άλλων δύο. Δεν έβλαψε τα παιδιά της, τα υπεραγαπούσε. Δεν τα άφηνε λεπτό. Τα παιδιά της τη λάτρευαν. Δεν πιστεύω ότι το παιδί μου έκανε κάτι», είπε.

Όσο για όσους υποστηρίζουν ότι σκότωνε τα παιδιά της για να κρατήσει κοντά της τον σύζυγό της, η μητέρα της 33χρονης είπε:

«Η Τζωρτζίνα είχε αδυναμία στον πατέρα της και εκείνος σε εκείνη. Αν ήθελε η κόρη μου να κρατήσει κοντά τον άνδρα της τότε δε θα σκότωνε το παιδί, αλλά θα έκανε τα πάντα για να είναι ζωντανό».

Ξεκαθάρισε, τέλος, ότι θα βρίσκεται στο πλευρό της κόρης της μέχρι να αποδειχθεί η αλήθεια. «Έχει την απόλυτη στήριξή μου. Θα είμαι δίπλα της μέχρι την τελευταία μου στιγμή, μέχρι να κλείσω τα μάτια μου. Θα είμαι δίπλα στο παιδί μου», είπε.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ