«Συγκλονιστικά νέα στοιχεία αθωώνουν τον Φιλιππίδη»

Ο Πέτρος Φιλιππίδης εξακολουθεί να βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Τρίπολης και αποκαλύφθηκε η υπερασπιστική γραμμή που πρόκειται να ακολουθήσει από εδώ και στο εξής.

Η νέα συνήγορος του ηθοποιού Κική Πακιρτζίδου, ανέφερε στο STAR: «ο εντολέας μου θέλει να ακουστεί δημόσια ότι είναι αθώος, ότι εξακολουθεί να εμπιστεύεται τη δικαιοσύνη, που για εκείνον είναι μονόδρομος. Η δικαιοσύνη και η ζωή δεν έχει αδιέξοδα. Δηλώνει αθώος, πιστεύει πως η δικαιοσύνη θα εξετάσει τις καταγγελίες χωρίς να επηρεάζεται και με μεγάλη προσοχή. Διαψεύδει τα δημοσιεύματα που έχουν έρθει κατά καιρούς στη δημοσιότητα και η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες. Δεν θέλουμε να κάνουμε τηλεδίκες και δεν θα την κάνουμε».

«Θέλω, όμως, να πω στον κόσμο ότι υπάρχουν πολλά στοιχεία, συγκλονιστικά και γνωστά και καινούργια, τα οποία συνδυαστικά αθωώνουν τον Πέτρο Φιλιππίδη» τόνισε η κυρία Πακιρτζίδου. Επιπλέον, ανέφερε: «Έχετε ξανασυναντήσει βιασμό που το θύμα να τον θυμηθεί με τη βοήθεια του κοινού;» «Θα υπάρξει απάντηση από τον εντολέα μου και νομίζω ότι θα σας γοητεύσει η απάντηση του Πέτρου Φιλιππίδη», τόνισε.

Στο τέλος της εκπομπής υπήρξε ένταση μεταξύ της συνηγόρου και του πάνελ της εκπομπής, με την πρώτη να υποστηρίζει ότι έχει δώσει μάχη για τις γυναίκες και έχει σταθεί δίπλα σε αδυνάτους. «Είμαι υπερ των γυναικών. Της άμεσης καταγγελίας και ενθάρρυνσης όλων των γυναικών αλλά είμαι υπέρ των αληθινών καταγγελιών. Τα δικαστήρια έχουν πει και “συγγνώμη” από ανθρώπους που διασύρθηκαν άδικα», υποστηρίζει η ποινικολόγος.

ΠΗΓΗinstanews.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που γνωρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης

Του Νίκου Τσαγκρή Εν αρχή ην ο λόγος και Θεός...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...