Σπάμε την ομερτά στην βρόμικη υπόθεση Κουκάκη: Ο περίεργος ρόλος στενού συνεργάτη του Τσιπρα και επιχειρηματία «κολλητού» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Periodista

Μεγάλη είναι η αναστάτωση που έχει προκληθεί – όπως μαθαίνουμε – στην Κουμουνδούρου μετά τις αποκαλύψεις μας, όχι μόνο τις μυστικές συναντήσεις του δημοσιογράφου που καταγγέλλει «παρακολουθήσεις» σε βάρος του, Θανάση Κουκάκη, όχι μόνο για τις συναντήσεις του ίδιο με τον Αλέξη Τσίπρα και πασίγνωστου δημοσιογράφου που είναι σκοτεινό πρόσωπο, όχι γιατί μόνο για το περίεργο της υπόθεσης ένας συνεργάτης (ο Κουκάκης) της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως να καταγγέλλει την κυβέρνηση Μητσοτάκη (!), αλλά και για τις αθλιότητες του Κουκάκη σε βάρος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και του Νίκου Παππά για «τηλεφωνικές παρακολουθήσεις» στις οποίες ενέπλεκε την κυβέρνηση Τσίπρα και για την υπόθεση Πετσίτη. (Δείτε όλες τις αποκαλύψεις για την υπόθεση ΕΔΩ)

Κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα δεν μπορούν να χωνέψουν πως έχουν παρασυρθεί σε μία ιστορία την οποία έχουν «σηκώσει» αμφιλεγόμενα πρόσωπα και «συστήματα», ενώ πλέον όλο και πιο συχνά τίθεται το ερώτημα «αν ο Βαξεβάνης γνώριζε», καθώς ο εκδότης της εφημερίδας Documento, έχει στηρίξει «σκληρά» τον Κουκάκη, ο ρόλος του οποίου σιγά – σιγά αποκαλύπτεται.

Και ήδη οι εισηγήσεις προς τον Αλέξη Τσίπρα αναφέρουν πως πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός απέναντι στη συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ κάποιοι ενημερώνουν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το ποιος πραγματικά είναι ο Κουκάκης.

Σε κάθε περίπτωση τα στόματα ανοίγουν και δεν είναι λίγοι εκείνοι στους επάνω ορόφους της Κουμουνδούρου που ισχυρίζονται ότι «βρόμικα συστήματα» έχουν παρασύρει τον Αλέξη Τσίπρα επιχειρώντας να κάνουν τον ίδιο και τον ΣΥΡΙΖΑ «ασπίδες» προστασίας στους σκοτεινούς σχεδιασμούς τους. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ άθελά τους γίνονται μέρος «ξεκαθαρίσματος» λογαριασμών εντός του Μεγάρου Μαξίμου και συστήματος Μητσοτάκη, ενώ οι πιο… τολμηροί δεν διστάζουν να κάνουν λόγο για διαύλους επικοινωνίας ανάμεσα σε συνεργάτες του Τσίπρα και συνεργάτες του Μητσοτάκη! Ναι καλά διαβάσατε!

Σε όλο αυτό το πλαίσιο, άλλη μία πληροφορία έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Καλά πληροφορημένες πηγές μας ενημερώνουν για τον περίεργο ρόλο στενού συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος βρίσκεται στο επικοινωνιακό – δημοσιογραφικό επιτελείο του γραφείου του. Ο συγκεκριμένος συνεργάτης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να έχει αναπτύξει στενές σχέσεις με τον Θανάση Κουκάκη και επίσης να έχει πιέσει τον Αλέξη Τσίπρα προς την κατεύθυνση της ανάδειξης του θέματος των «παρακολουθήσεων». Να σημειώσουμε εδώ ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι τα αυτιά και τα μάτια στο περιβάλλον Τσίπρα, άλλου – κορυφαίου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ. Ο στενός συνεργάτης αποκαλεί συχνά το κορυφαίο στέλεχος «αδερφό», αφού του χρωστάει, καθώς ουσιαστικά εκείνο τον τοποθέτησε στο επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα.

Το πλέγμα αυτής της περίεργης σχέσης ενισχύεται από τον παρασκηνιακό ρόλο εργολάβου, ο οποίος διατηρεί στενές σχέσεις με τον Αλέξη Τσίπρα. Θυμάστε πρόσφατα για τον μυστηριώδη επιχειρηματία που βρίσκεται πίσω από τον παρασκηνιακό «αρραβώνα» του Αλέξη Τσίπρα με τον Νίκο Δένδια (Διαβάστε ΕΔΩ). Ε, αυτός είναι, τον οποίο αποκαλούν και «πραγματικό CEO» σε μεγάλο επιχειρηματικό όμιλο, ο οποίος βρέθηκε πρόσφατα στο επίκεντρο του δημοσιογραφικού και όχι μόνο ενδιαφέροντος.

Ο συνεργάτης του Τσίπρα και ο μυστηριώδης επιχειρηματίας, λένε καλά πληροφορημένες πηγές της Κουμουνδούρου, ότι έχουν συγκροτήσει ένα πολύ ισχυρό δίδυμο το οποίο αναμφίβολα επηρεάζει τον Αλέξη Τσίπρα. Για τους δικούς τους λόγους έχουν παρασύρει τον Αλέξη Τσίπρα σε ένα τρομακτικό λάθος καθώς η συγκεκριμένη υπόθεση, όπως εξελίσσεται, θα γυρίσει μπούμερανγκ.

Ο δε συνεργάτης λένε ότι επικοινωνεί συχνά με τον «σκοτεινό» – αντιΣΥΡΙΖΑ δημοσιογράφο, ενώ ταυτόχρονα δίνει και «γραμμή» για το θέμα στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

Όλα τα παραπάνω ψιθυρίζονται τελευταία στους διαδρόμους των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου και οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες.

Μείνετε συντονισμένοι γιατί είμαστε ακόμη στην αρχή…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....