Σοκ: Ο Φρουζής της Novartis «κάρφωσε» τον Βενιζέλο! (pic)

Εντέλει και οι πιο «άχρηστες» ενέργειες, μπορούν να έχουν μία εξαιρετική χρησιμότητα.

Μία τέτοια χρήσιμη πληροφορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας έπειτα από την άχρηστη ενέργεια Μητσοτάκη να διορίσει τον «αμφιβόλου χρησιμότητας» Βαγγέλη Βενιζέλο σε μία άχρηστη επιτροπή, όπου θα συμμετέχει μαζί με τον τέως πρόεδρο της Βουλής της …Ανδόρρας!

Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του newsbreak.gr που ακολουθεί:

Φυσικά για τον Βαγγέλη Βενιζέλο ο οποίος έχει εξελιχθεί σε Νίκο Ξανθόπουλο της πολιτικής, η συγκεκριμένη ενέργεια ήταν μία κορυφαία διάκριση, σε σύγκριση φυσικά με τις δυνατότητες του. Από την άλλη, ο Κυριάκος βαρέθηκε το «κλάμα» του Βαγγέλη και με αυτόν τον εύσχημο τρόπο, τον ξεφορτώθηκε για κάποιους μήνες. Έτσι, έβαλε τέλος και στα σενάρια για συμμετοχή του Βενιζέλου στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της Ν.Δ., ή ακόμα χειρότερα για το ενδεχόμενο να αντικαταστήσει την Σακελλαροπούλου στο προεδρικό, σενάρια τερατώδη που προκαλούσαν ανατριχίλα ακόμα και στους πλεον «κεντρώους» του Μαξίμου.

Ο κ. Βενιζέλος ανάρτησε μάλιστα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το σχετικό δελτίο Τύπου, δείχνοντας έμπρακτα τη χαρά του, στο οποίο σημειώνεται μεταξύ άλλων: «Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ζητήσει από τον κ. Βενιζέλο να αποδεχθεί τη σχετική πρόταση της Ελληνικής Κυβέρνησης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης μετέχει στην Επιτροπή Υπουργών και είναι αρμόδιος για τα θέματα του Συμβουλίου του Ευρώπης και ο Πρέσβης – Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ελλάδος Πάνος Μπεγλίτης παρουσίασε την ελληνική πρόταση στη Γενική Γραμματέα».

Η είδηση όμως ήρθε από αλλού…

Η ανάρτηση Φρουζή

Την εν λόγω ανάρτηση σχολίασε και το πρόσωπο – κλειδί του σκανδάλου Novartis, Κων. Φρουζής, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω είχε διοργανώσει και προεκλογικό δείπνο για χάρη του σημερινού πρωθυπουργού.

Συγκεκριμένα, πόσταρε… αστέρια προκειμένου να δείξει τα συναισθήματά του για αυτήν την εξέλιξη. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι είναι αυτό που ενδεχομένως συνδέει τον Κων. Φρουζή με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, εύκολα όμως μπορεί να διαπιστωθεί η χαρά που νιώθει ο υπόδικος πρώην ισχυρός άνδρας της Novartis Hellas για την τοποθέτηση του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην άχρηστη «επιτροπή σοφών»!

Το ερώτημα λοιπόν είναι εύλογο: Αφού κύριε Βενιζέλο όπως ισχυρίζεστε, δεν έχετε καμία σχέση με τον κύριο Φρουζή, γιατί σας έκανε τέτοιο καψόνι; Από αφέλεια, πηγαία ικανοποίηση ή κάτι άλλο;

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...