Ραγδαιες εξελίξεις: Σε ποιον ανήκει το ορφανό DNA που βρέθηκε στη μεζονέτα της φρίκης στα Γλυκά Νερά

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών του αποτρόπαιο εγκλήματος στα Γλυκά Νερά. Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από το στυγερό έγκλημα ωστόσο όπως φαίνεται οι Αρχές δεν έχουν στα χέρια τους κάποιο στοιχείο που θα τους βοηθήσει να κάνουν το επόμενο βήμα.

Οι Αρχές εντόπισαν στην κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού ίχνη από DNA το οποίο δεν ταυτοποιήθηκε με κανένα από αυτά που υπάρχει στη βάση δεδομένων. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφος του «Βήματος» Βασίλη Λαμπρόπουλο, το «ορφανό» DNA που βρέθηκε δεν ανήκει σε κάποιον από τους δράστες, αλλά σε αλλοδαπό εργάτη που είχε πάει στη μεζονέτα για δουλειές.

Κάπως έτσι οι έρευνες είναι στο σημείο μηδέν.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, το μοναδικό εύρημα στα χέρια των αρχών είναι ένα… πελματικό εντύπωμα του 32χρονου πιλότου στην κολλητική ταινία με την οποία είχε δεθεί στο πρόσωπο, στο σώμα και στα πόδια. Οι δράστες όπως φαίνεται μελέτησαν κάθε τους κίνηση αφού τα ευρήματα είναι ελάχιστα.

Το πιο εντυπωσιακό ακόμη για τους έμπειρους αστυνομικούς είναι ότι ούτε στην κολλητική ταινία, την οποία χρησιμοποίησαν οι δράστες για να δέσουν τον 32χρονο, βρέθηκε κανένα ίχνος γενετικού υλικού. Οι δράστες σύμφωνα με τη μαρτυρία του πιλότου φέρονται να έμειναν στη μεζονέτα αρκετή ώρα και έψαξαν αρκετούς χώρους ωστόσο δεν άφησαν πίσω τους ίχνη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν βρέθηκε ούτε ένα αξιοποιήσιμο δείγμα DNA στα δάκτυλα και στα νύχια της 20χρονης Καρολάιν, παρά το γεγονός ότι η 20χρονη πάλεψε με τους δολοφόνους της σύμφωνα με τη μαρτυρία του συζύγου της. Η αστυνομία αυτή την στιγμή εξετάζει δέκα ακόμη ανεξιχνίαστες ληστείες που έχουν σημειωθεί τους τελευταίους μήνες κι όπου πάλι δεν υπήρχαν σημαντικά ευρήματα, όπως στην περίπτωση της ληστείας μετά φόνου στα Γλυκά Νερά.

Η έρευνα των Αρχών επικεντρώνεται πλέον στα δεδομένα της κινητής τηλεφωνίας και τη σάρωση της περιοχής προκειμένου να διαπιστωθεί αν ενεργοποιήθηκαν κινητά μίας χρήσης και ποιο δρομολόγιο ακολούθησαν οι ληστές – δολοφόνοι.

ΠΗΓΗinstanews.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...