«Ο Δοξιάδης αποκάλυψε πως γεννήθηκε μωρό της Ρόζμαρι…» – Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις Τράγκα για την αλήθεια της ζωής του Μητσοτάκη από την κούνια μέχρι σήμερα

Διαβάστε όσα συγκλονιστικά γράφει στο crashonline.gr ο Γιώργος Τράγκας:

“Το μωρό της Ρόζμαρι”, λέγεται Κυριάκος Μητσοτάκης! Εκεί στην κούνια, στο ημίφως, με τα μεγάλα ροφοειδή ματάκια του και τη μυτούλα του να απλώνεται μέχρι κάτω στην πάνα, κοιτάζει γύρω του εκείνους που φρόντισαν να γεννηθεί από τις δυνάμεις του κακού.

Ο διάσημος σκηνοθέτης Ρομάν Πολάνσκι, κρατούσε το μυστικό πολλά χρόνια μετά την ταινία. Έμαθε για την Αποστασία τον Ιούλιο του ’65, για τον ερχομό της Χούντας των Απριλιανών που έφεραν επτάχρονη τυραννία στην Ελλάδα και τον Αττίλα στην Κύπρο, αλλά δεν μίλησε ποτέ. Το μωρό μεγάλωνε μέσα στη μήτρα του κακού, αλλά ο σκηνοθέτης δεν είπε σε κανέναν ότι λεγόταν… Κούλης. Ο μπαμπάς ανέτρεψε τη νόμιμη κυβέρνηση και τη Δημοκρατία. Έκανε ότι μπορούσε καλύτερο για να κυλήσουν στις 21 Απριλίου του 1967 τα άρματα μάχης στην Αθήνα και να ζήσουν οι Έλληνες το κολαστήριο της ΕΣΑ και τα ξερονήσια της εξορίας. Η γερμανόφιλη οικογένεια, η παλατιανή, έφυγε στο εξωτερικό. Έμεινε στην οδό Μιραμπό των Παρισίων. Πολλά λεφτά έπεσαν για να γίνει η προδοσία της Αποστασίας. Τότε μιλούσαν για βαλίτσες με λίρες.

Οι Τούρκοι πάτησαν στην Κύπρο. Ο Ετζεβίτ βρήκε την ευκαιρία. Το νησί της Αφροδίτης κόπηκε στη μέση. Η γερμανόφιλη οικογένεια επέστρεψε στην Αθήνα, το συγκρότημα Λαμπράκη έγινε ΠΑΣΟΚ, ο Βενιαμίν της εφιαλτικής οικογένειας πήγε στο Χάρβαρντ και μετά, με την ευγενική φροντίδα του Εφιάλτη – πατέρα και του Γερμανού πράκτορα Σημίτη, διορίστηκε στην Εθνική Τράπεζα επί Καρατζά, με 10.000 μισθό. Κολλητός του Χριστοφοράκου της Siemens, έβαλε πλώρη να ξεπεράσει τον πατέρα του, να είναι αυτός ο διάδοχος στην άλλη πλευρά του πολιτικού μεσονυκτίου, που φέρνει εθνικές καταστροφές. Η μάνα του, δεν πίστευε ότι θα τα καταφέρει. Το έδειχναν τα μάτια της, όταν τη ρωτούσαν σχετικά δημοσιογράφοι, όπως ο Τέρενς Κουίκ. Το “μωρό της Ρόζμαρι” μεγάλωσε. Πήγε στο κολέγιο. Εκεί απολάμβανε την παρέα, την ξανθιά χαίτη, τα γαλάζια μάτια, τη στενή φιλία του Νίκου Γεωργιάδη, μετέπειτα διευθυντή του πολιτικού γραφείου του. Πικράθηκε μόνο, όταν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, που “κουράστηκε” ξαφνικά και του “παραχώρησε” την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας, του είπε: “Αυτός δεν θα γίνει διευθυντής του κόμματος, ούτε θα έρθει στη Νέα Δημοκρατία”.

Το “μωρό”, που προέκυψε από “ατύχημα”, όπως είπε ο ίδιος, που ήταν “εκτός οικογενειακού προγραμματισμού”, τα κατάφερε καλύτερα από την αδελφή του. Στηρίχτηκε στην κουπαστή της κούνιας και είδε γύρω του τα πρόσωπα που το τάισαν με το γάλα της εξουσίας, μέσα στο μπιμπερό της πολιτικής “αιμομιξίας” με το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι και τη Δράση του Στέφανου Μάνου. Ότι πιο νεοφιλελεύθερο. Ότι πιο Φρίντμαν, ότι πιο Χάγιεκ, Σχολή Σικάγου. Made in Germany.

Ο συγγραφέας Απόστολος Δοξιάδης, ένας άνθρωπος διανοούμενος που λατρεύει τα παιδιά και τους νέους, αποκάλυψε τελικά πως γεννήθηκε “το μωρό της Ρόζμαρι” και για πρώτη φορά ο Ρομάν Πολάνσκι έκλαψε πικρά, αισθανόμενος ένοχος. Και τι δεν είπε ο Απόστολος Δοξιάδης, ο προσωπικός σύμβουλος του σημερινού Πρωθυπουργού (και φίλος του Δημήτρη Λιγνάδη, όπως ισχυρίζονται ορισμένες ιστοσελίδες), για τη βοήθεια που προσέφεραν το Σημιτικό ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη και η Δράση του Στέφανου Μάνου, στην οποία φιλοξενήθηκε κάποια περίοδο και ο γερμανόφιλος Σκυλακάκης.

Ο διανοούμενος Απόστολος Δοξιάδης σε άρθρο στην ιστοσελίδα protagon.gr (δηλαδή του Σταύρου Θεοδωράκη), εξομολογήθηκε, (πέραν των αποκαλύψεων για την πολιτική αρωγή προς τον υιό του Εφιάλτη), ότι αυτός εισηγήθηκε να πάρει ο Κυριάκος την αρμοδιότητα των ασυνόδευτων παιδιών. Αν θυμάστε, πρώτα βγήκε ο Κυριάκος φωτογραφία με τον Απόστολο Δοξιάδη και την κυρία που πήρε την εποπτεία των ασυνόδευτων και μετά εντελώς συμπτωματικά, έσκασε η υπόθεση του παιδόφιλου Λιγνάδη. Μάλιστα άναυδο το πανελλήνιο, άκουσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να λέει εντός του Κοινοβουλίου ότι “ο κ. Λιγνάδης δεν είναι επικίνδυνο άτομο” και κακώς τον χαρακτήρισε έτσι η κ. Μενδώνη”.

Όπως και να’ χει, ο διανοούμενος – συγγραφέας Απόστολος Δοξιάδης, φίλος του αείμνηστου Χρήστου Λαμπράκη, μας αποκάλυψε πως γεννήθηκε το “μωρό της Ρόζμαρι”. Δηλαδή αυτή η πολιτική τερατογένεση που δεν έχει ουδεμία σχέση με τη Νέα Δημοκρατία του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ούτε με το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου. Είναι ένα πολιτικό συνονθύλευμα, Σημιτικών, Ποταμίσιων, μεταγραφών από την άκρα Δεξιά (Άδωνις, Βορίδης). Έτσι συγκεντρώθηκαν όλοι οι εθνομηδενιστές, οι εθνοτερμίτες, οι γερμανόφιλοι και οι καθηγητές (π.χ. Καιρίδης), που υποστηρίζουν ότι “είμαστε παιδιά των Τούρκων” και ότι “η Τουρκία έχει δικαιώματα στο Αιγαίο”.

Ο Απόστολος Δοξιάδης έχει να εμφανιστεί έντονα στην επικαιρότητα, από την πολύκροτη δίκη με την κ. Βάσια Παναγοπούλου, που υπήρξε σύζυγός του,. Εκείνη την περίοδο, είχα πολύωρες συζητήσεις με τη γνωστή ηθοποιό. Θυμάμαι , ότι ο κ. Δοξιάδης (και με τη δημοσιογραφική βοήθεια του συγκροτήματος Λαμπράκη), κέρδισε τη δίκη από την κ. Παναγοπούλου. Είχε κατηγορήσει την ηθοποιό ότι “σχεδίαζε” την δολοφονία του. Εκείνη, από την άλλη πλευρά, είχε μιλήσει για διάφορες φιλίες του συγγραφέα με νεαρούς. Έχασε όμως την υπόθεση. Τώρα, ο κ. Δοξιάδης μας έδωσε να καταλάβουμε καλύτερα ποιος είναι πάνω στο Μαξίμου, τι ρόλο παίζει και πως ήρθε στην εξουσία, εμπαίζοντας τον Ελληνικό λαό και καταστρέφοντας την πατρίδα μας. Τώρα καταλαβαίνουμε γιατί διάλεξε τον κ. Γεραπετρίτη, όλους τους Σημιτικούς συμβούλους, την κ. Σακελλαροπούλου ως Πρόεδρο της Δημοκρατίας και όλους εκείνους που σπρώχνουν τη χώρα σε πλήρη αποσύνθεση, συρρίκνωση και απώλεια της εθνικής ταυτότητας.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που γνωρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης

Του Νίκου Τσαγκρή Εν αρχή ην ο λόγος και Θεός...