Ο αστυνομικός έβαλε την 19χρονη και υπέγραψε συμβόλαιο 50 σελίδων με εταιρεία πορνό

Όπως προκύπτει λοιπόν, ο αστυνομικός που κατηγορείται από την ίδια την κοπέλα ότι την εξέδιδε και την βίαζε, φέρεται να την υποχρέωσε να πάρει μέρος σε γυρίσματα ερωτικής ταινίας, έπειτα από ραντεβού που της έκλεισε ο ίδιος με ανθρώπους της εταιρείας Sirina.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το protothema.gr, ο αστυνομικός εμφανίστηκε πριν από δέκα ημέρες στα γραφεία της εταιρείας του Δημήτρη Σειρηνάκη, «Sirina Entertainment» στο Π. Φάληρο.

Συνοδευόταν από την 19χρονη κοπέλα, την οποία και σύστησε ως σύντροφο του, με στόχο όπως ισχυρίστηκε στους ανθρώπους της εταιρίας και στον Δημήτρη Σειρηνάκη, να βάλει την 19χρονη στο χώρο της ερωτικής βιομηχανίας.

Ζήτησε να περάσει από κάστινγκ και να αναλάβει με την σύμφωνη γνώμη των παραγωγών, κάποιο πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια από τις επόμενες ταινίες του Δημήτρη Σειρηνάκη.

Η 19χρονη υπέγραψε συμβόλαιο 50 σελίδων με την εταιρία Sirina. Όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι της εταιρείας ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία.

Σημειώνεται ότι το υλικό κι όλα τα στοιχεία για την παρουσία της 19χρονης στο χώρο των γυρισμάτων έχουν κατατεθεί ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα.

Αυτό που ερευνούν τώρα οι δικαστικές και αστυνομικές αρχές, είναι οι επαφές που είχε ο αστυνομικός με ένα συγκεκριμένο άτομο, το οποίο στο παρελθόν είχε συλληφθεί ως εγκέφαλος κυκλώματος, κατηγορούμενος για μαστροπεία, εκβιασμό και σύσταση συμμορίας

Πρόκειται για έναν πρώην φωτογράφο, ο οποίος έχει δημιουργήσει ιστοσελίδα Escort Services και συμμετέχει ως μέτοχος σε βουλγαρική εταιρία παραγωγής ερωτικών ταινιών που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα.

Εξετάζουν δηλαδή το ενδεχόμενο να σχετίζεται ο βιασμός και ξυλοδαρμός της 19χρονης και με πρόσωπα του εν λόγω κυκλώματος, το οποίο έχει απλώσει τα πλοκάμια του σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ