Ομοφοβική επίθεση σε στενό συνεργάτη και πιστό υπάλληλο του Μαρινάκη (pic)

Σάλο προκάλεσε τις προάλλες η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας “ΤΑ ΝΕΑ”, -της οποίας υπεύθυνος είναι ο πιστός υπάλληλος και συνεργάτης του εφοπλιστή και πασίγνωστου στιχουργού, Βαγγέλη Μαρινάκη, Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος – με το άθλιο δημοσίευμα της για το έγκλημα της Φολέγανδρου (Βλέπε: Αληθινό αίσχος από «Τα Νέα»: «Ο 30χρονος έκανε αυτό που έχει περάσει από το μυαλό πολλών ανδρών: την έσπρωξε από τα βράχια…»).

Και η αλήθεια είναι ότι πλέον “ΤΑ ΝΕΑ” και άλλα ΜΜΕ της, συμφερόντων Μαρινάκη, ALTER EGO (κυρίως τα ηλεκτρονικά), έχουν καταβάλει μεγάλη προσπάθεια όχι μόνο να φτάσουν, αλλά και να ξεπεράσουν σε χυδαιότητα την εφημερίδα “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” (πρωτοσέλιδα του οποίου, όπως και το σημερινό, είναι μνημεία χυδαιότητας) και δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που το έχουν καταφέρει.

Αυτός, ωστόσο, προφανώς δεν είναι λόγος – και με αφορμή την αθλιότητα της ηλεκτρονικής έκδοσης των “ΝΕΩΝ” – το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” να επιτίθεται με ομοφοβικά δημοσιεύματα σε δημοσιογράφους. Για να είμαστε ακριβείς δεν υπάρχει κανένας λόγος και δεν δικαιολογούνται ποτέ, σε κανένα επίπεδο, με καμία αφορμή και σε καμία βάση οι ομοφοβικές επιθέσεις έναντι οποιουδήποτε συμπολίτη μας.

Δείτε το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” με το ομοφοβικό “χτύπημα” και παραλήρημα για το οποίο πρέπει να πάρουν θέση οι ενώσεις.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...