Ξεκίνησε από σύμβουλος του Αβραμόπουλου και κατέληξε… (pics)

Πού να φανταζόταν πριν από αρκετά χρόνια η νεαρή και εντυπωσιακή δεσποινίς που περνούσε την είσοδο του πολιτικού γραφείου του Δημήτρη Αβραμόπουλου για να εργαστεί ως μία από τις πέντε γραμματείς του πως θα προσγειωνόταν ως… hostess στο πλατό του «Greece’s Next Top Model».

Σε αυτή τη χώρα όλα μπορούν να συμβούν, όπως και στη περίπτωση της 41χρονης Ελενας Γαλύφα, που έβαζε πάντα στη ζωή της υψηλούς στόχους! Αλλωστε, όλοι όσοι είχαν την τύχη να επισκεφτούν το πολιτικό γραφείο του άλλοτε βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, υπουργού, δημάρχου Αθηναίωνκαι επιτρόπου για θέματα Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ενωσης έκαναν λόγο για μια δυναμική κοπέλα που κέρδιζε τους πάντες όχι μόνο εξαιτίας της εξωτερικής της εμφάνισης, αλλά και της επαγγελματικής της ευσυνειδησίας!

g1

Στην αρχή, βέβαια, για την ίδια δεν ήταν όλα ρόδινα στο γραφείο του Αβραμόπουλου, κάτι που είχε εκμυστηρευτεί δημόσια στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. «Ηταν μεγάλο σχολείο. Δεν ήμουν η γραμματέας του, ήμουν μία από τις πέντε που είχε. Πέρασα δύσκολα,
δεν πέρασα εύκολα. Οταν μπήκα, ήμουν η πιο νέα, υπήρχε ιεραρχία την οποία σεβόμουν. Οταν έπιασα δουλειά την πρώτη μέρα στο γραφείο, περίμενα πώς και πώς να έρθει ο υπουργός. Με το που έρχεται, τον χαιρέτησα πολύ εγκάρδια και μετά με έπιασαν όλοι στο γραφείο και μου έλεγαν “πού νομίζεις ότι βρίσκεσαι; Τι κάνεις; Ποιον νομίζεις ότι υποδέχεσαι;” Δέχτηκα bullying και συνέχισα να δέχομαι, γιατί δεν ήμουν στο πλαίσιο το οποίο ήθελαν. Από τότε που συνέβη αυτό, κόλλησα πάρα πολύ άσχημα και μετά δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξη. Με έπαιρνε τηλέφωνο και δεν μπορούσα να το
διαχειριστώ. Είχα στο μυαλό μου μια αυστηρή, πατρική, πατροπαράδοτη φιγούρα, δεν μπορώ να σ’ το εξηγήσω. Ημουν εφτά χρόνια εκεί και μετά που έπεσε η κυβέρνηση πήγαμε στις θέσεις που είχαμε. Εγώ ήμουν στο υπουργείο Υγείας και μεταφέρθηκα στον ΟΚΑΝΑ. Ηταν ο χειρότερος χρόνος της ζωής μου»είχε πει πριν από αρκετό καιρό η hostess του «GNTM», σκιαγραφώντας την περίοδο που εργαζόταν για λογαριασμό του Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Παρά τα προβλήματα όμως, η τύχη δεν την εγκατέλειψε, έχοντας μάλιστα βρει εδώ και 20 χρόνια τον έρωτα στο πρόσωπο του συζύγου της Θοδωρή Μιχαλόπουλου. Λάτρις του στιλ και του fashion κόσμου, κατάφερε, έχοντας πάντα στην άκρη του μυαλού της την τηλεόραση, να εκμεταλλευτεί και αυτή, όπως αρκετά άλλα κορίτσια, το Instagram και να το μετατρέψει σε προσοδοφόρο εργαλείο. Αρχικά εισέβαλε στον κόσμο του ίντερνετ ως fashion blogger, δημιουργώντας με την αδελφή της, Εντζη, το fashion blog «Cool ur style», κάνοντας έτσι τα πρώτα και επιτυχημένα της βήματα σε έναν χώρο που θα την απογείωνε!

Στη συνέχεια, και έχοντας συνεργασίες με γνωστά brands, μεταμορφώθηκε και σε influencer, έχοντας πλέον πάνω από 150.000 followers στο Instagram,νούμερο που θα ζήλευαν και αντίστοιχες «συναδέλφισσές» της του εξωτερικού! Οι συνεργασίες διαδέχονταν η μία την άλλη, με τη λίστα να μεγαλώνει (Tommy Hilfiger, Pandora, Estee Lauder, Forever 21, YSL Beauty, Marks & Spencer, MacCosmetics, Loreal Proffesionel, Diesel, H&M κ.ά.), με τη Γαλύφα να τρίβει τα χέρια από ικανοποίηση. Αναγνώριση στον κόσμο της μόδας και έσοδα στον τραπεζικό της λογαριασμό. Not bad. Ομως από το κομμάτι του παζλ κάτι της έλειπε και αυτό δεν ήταν άλλο από το κεφάλαιο τηλεόραση!

g4

Στο φορμάτ του «GNTM» βλέπει το επαγγελματικό κομμάτι που της έλειπε. Προσπαθεί να μπει στην κριτική επιτροπή του πρώτου κύκλου του reality μοντέλων μετά την επαναφορά του στη μικρή οθόνη ύστερα από απουσία έξι ετών από τα τηλεοπτικά πράγματα, αλλά δεν
τα καταφέρνει. Το είχε εξομολογηθεί άλλωστε η ίδια, όταν ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου. «Βρέθηκα μαζί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Εγώ δεν τη γνώριζα την κοπέλα, γιατί ήταν και στο εξωτερικό. Ηταν πολύ χαμηλοβλεπούσα, ήσυχη. Της έπιασα την κουβέντα, “πώς σε λένε;” κ.λπ., αλλά δεν μου μίλαγε πολύ. Της λέω “είσαι από τα μοντέλα που θα κριτικάρουν;” “Οχι”, μου λέει, “βρίσκομαι εδώ για να είμαι μία από τους κριτές”. Τη ρωτούσα διάφορα, τι ζώδιο είναι και διάφορα άλλα, αλλά έδινε μονολεκτικές απαντήσεις! Δεν μιλούσε καθόλου! Και λέω, εντάξει, αυτήν την έχω. Ε, και τελικά πήραν την Ηλιάνα» είχε πει χαρακτηριστικά.

g3

Δεν το βάζει όμως κάτω, σαν να της είχε γίνει το «GNTM» έμμονη ιδέα. Και αυτή τη φορά τη φετινή τηλεοπτική σεζόν καταφέρνει να γίνει μέλος της παραγωγής του reality, αναλαμβάνοντας όχι τον ρόλο κριτή (όπως ίσως να ποθούσε), αλλά εκείνο της… hostess, του ανθρώπου δηλαδή που υποδέχεται και προετοιμάζει τα επίδοξα μοντέλα στο «family room» προτού βρεθούν απέναντι στους Καγιά, Καράβα, Σοφρωνίου και Χατζηπαντελή. Και αν οι αγγλομαθείς ήξεραν τις air hostesses (τις αεροσυνοδούς, όπως λέμε εμείς εδώ στο… Ελλάντα), τώρα έμαθαν και τις… TV hostesses, που μπορεί να μη σερβίρουν καφέ και φαγητό μερικές χιλιάδες πόδια στον αέρα, αλλά ξέρουν να… σερβίρουν ένα τηλεοπτικό προϊόν στα σαλόνια των τηλεθεατών!

ΠΗΓΗolympia.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...