Μάνος Δασκαλάκης: Η συγγνώμη, το ξέσπασμα κατά της Πισπιρίγκου και τι του είπε για την κεταμίνη

Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν είχε δώσει κανένα σημάδι ότι θα μπορούσε να κάνει κακό στα πδιά της. Αυτό υποστήριξε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Μάνος Δασκαλάκης, εν διαστάσει σύζυγος της 33χρονης που κατηγορείται για ανθρωποικτονία από πρόθεση της κόρης τους, Τζωρτζίνας.Ζήτησε μία τεράστια συγγνώμη από τα παιδιά του και ξέσπασε κατά της Πιπισπίργκου, λέγοντας πως «δεν υπάρχειι τιμωρία… θα ήθελα μισή ώρα να μπω στο κελί».

Σε συνέντευξή του στην τηλεοπτική εκπομπή Φως στο Τούνελ και στην Αγγελική Νικολούλη, ο Δασκαλάκης ανέφερε: «Δεν γνώριζα για τις αναρτήσεις που έκανε η Ρούλα σε ομάδες και στα social media… Η Ρούλα δεν είχε δείξει το παραμικρό σημάδι προς τα παιδιά. Το λάθος μου είναι ότι δούλευα και δεν πέρασα χρόνο με τα παιδιά. Αν αποδειχτεί ότι ήταν δολοφονίες, ένα τεράστιο συγγνώμη που δεν μπόρεσα να τα καταλάβω. Δεν υπήρχε σημάδι. Δεν είμαι καθόλου ερωτευμένος πλέον με τη Ρούλα».

Κληθείς να σχολιάσει την κριτική που δέχεται για τη στάση του, είπε: «Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, δεν τη φοβόμουν, δεν φοβάμαι τίποτα». Αναφερόμενος στη μαρτυρία που θέλει τη Ρούλα Πισπιρίγκου να είχε βάλει μπράβους να τον χτυπήσουν, τόνισε. «Μου έλεγε ότι θα με καταστρέψει, αλλά το μυαλό μου δεν πήγαινε στο κακό, θεωρούσα ότι εννοούσε οικονομικά. Αυτή την έκρηξη την είχε μετά την Ίριδα. Είχε προσλάβει κάποιον για να με χτυπήσει, να μην μπορώ να είμαι στην Αθήνα και να επιστρέψω στην Πάτρα, τώρα το έμαθα. Βρήκα μάρτυρα και αν δεν έχει καταθέσει, θα το κάνει. Ήμασταν μια χαρά πριν το χαμό της Μαλένας, δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να την ώθησε να κάνει κάτι τέτοιο».

Για τον θάνατο της Μαλένας


Η Αγγελική Νικολούλη τον ρώτησε και για τις συνθήκες θανάτου της Μαλένας – του πρώτου παιδιού που έφυγε από τη ζωή (και μεσαίου ηλικιακά). «Δεν ήμουν στο δωμάτιο στο νοσοκομείο. Όταν μπήκα στον θάλαμο, είδα τους ανθρώπους να κάνουν ΚΑΡΠΑ. Όλο το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό έκανε ό,τι μπορούσε. Και αυτή η σκηνή και της Ίριδας είναι σκηνές που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Τη μήνυση την κάναμε τότε γιατί πήραμε μία απόφαση που μιλούσε για ηπατική ανεπάρκεια και μας είπαν οι γιατροί ότι δεν υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι τέτοιο» είπε. Πρόσθεσε δε πως αν τότε είχε βγει σαν πόρισμα το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, «θα είχα προφυλάξει την Τζωρτζίνα, δεν θα υπήρχε άλλο παιδί τότε και θα είχαν τελειώσει όλα από εκεί».

Για την κεταμίνη


Ο Μάνος Δασκαλάκης αναφέρθηκε και στην κεταμίνη και στα όσα λέγονται για τη σχέση του με τη φαρμακαποθήκη, στην οποία εργάζεται ο πατέρας του. «Τη στιγμή που μάθαμε για την κεταμίνη, με κάλεσε η Ρούλα και μου είπε “άλλο πάλι αυτό που έβγαλαν”. “Μην ακούς” της λέω, “όπως βγάλαν το τοξικό, έτσι έβγαλαν κι αυτό”. Όταν άκουσα για τη σύλληψη, έχασα και την επαφή μαζί της» υποστήριξε.

Στη συνέχεια όπως είπε η κατηγορούμενη τον πήρε τηλέφωνο μέσα από τη ΓΑΔΑ. «Μιλήσαμε δύο φορές, με παρότρυνε να μιλήσουμε με γιατρούς και φαρμακοποιούς για να δούμε τι έχει συμβεί. Ακούω τις δηλώσεις της που βγήκε και έλεγε τα δικά της και τότε ήταν που υπήρξε η διακοπή επικοινωνίας μαζί της. Δεν έχω καμία σχέση με την προμήθεια της κεταμίνης, είναι κάτι που ερευνάται και θα αποδειχθει».

«Δεν υπάρχει τιμωρία»


Ο Δασκαλάκης, που έχει δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής, ξέσπασε όταν ρωτήθηκε ποια θα πρέπει να είναι η τιμωρία για την 33χρονη. «Για μένα δεν υπάρχει τιμωρία. Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί. Ειλικρινά σου μιλάω και ας πάω εγώ στη φυλακή μετά» είπε χαρακτηριστικά. Υποστήριξε επίσης ότι είδε ένα όνειρο στο οποίο η Τζωρτζίνα ήταν ζωντανή και η Ρούλα Πισπιρίγκου νεκρή. Ερωτηθείς από την Αγγελική Νικολούλη: «Και με το όνειρο, τι θα απαντούσες στη Τζωρτζίνα», απάντησε: «Θα της έλεγα ότι την ευχαριστώ πολύ την Τζωρτζίνα ακόμη και τώρα, την ευχαριστώ για την δικαίωση».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ