Κλόντια Τσέλο – Οπλισμένη σαν αστακός και με μια τράπουλα στην τσάντα της πήγε στην ενέδρα στον οφθαλμίατρο

Αποφασισμένη να σκοτώσει ήταν η 49χρονη εικαστικός Κλοντιάνα Τσέλο, όταν έφτασε έξω από το σπίτι του 68χρονου μεγαλογιατρού των βορείων προαστίων Γιώργου Νέου, όπως προκύπτει από το γεγονός ότι, εκτός από το περίστροφο με το οποίο πυροβόλησε εν ψυχρώ τον πρώην εραστή της, με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα 12χρονο -σήμερα- κοριτσάκι, βρέθηκαν στην κατοχή της και τρία μαχαίρια, το ένα εκ των οποίων με λάμα 15 εκατοστών! Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τα μαχαίρια, στην τσάντα της 49χρονης Αλβανίδας ζωγράφου βρέθηκαν ιδιόχειρες σημειώσεις, μία… τράπουλα Ταρώ και ένα βιβλίο με τίτλο «Η μαντική τέχνη της Ταρώ», με τα οποία φαίνεται πως αναζητούσε απαντήσεις στο θέμα που την «έκαιγε», την επιμέλεια της 12χρονης κόρης της!

Η Κλοντιάνα Τσέλο, η οποία θα μπορούσε να εμπνεύσει σενάριο ταινίας τρόμου, πέρασε χθες το κατώφλι του εισαγγελέα Ιωακείμ Κασσωτάκη, ο οποίος της άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη. Την ώρα που οι αστυνομικοί την οδηγούσαν στον ανακριτή, από τον οποίο έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί, ανέφερε για τον πατέρα του παιδιού της, ο οποίος νοσηλευόταν ως αργά χθες σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς»: «Άρπαξε επί πέντε χρόνια και βίαζε την κόρη μου και ο εισαγγελέας Ανηλίκων δεν έκανε τίποτα. Στις 10 ήμουν στον υπουργό Δικαιοσύνης και έκανα αναφορά»! Λίγο αργότερα, βγαίνοντας από το γραφείο του δικαστικού λειτουργού, φώναξε απευθυνόμενη στους δημοσιογράφους.

«Ήμασταν νεκρές»
«Έσωσα τη ζωή του παιδιού μου. Εγώ και η κόρη μου θα ήμασταν νεκρές τώρα. Δεν ήθελα να συμβεί κακό σε κανέναν. Έσωσα το παιδί μου και τη ζωή μου. Πέντε χρόνια δεν είχα δει το παιδί μου, ο απαγωγέας και βιαστής της τη βίαζε, της χορηγεί ναρκωτικές ουσίες και έλεγε ότι έχει επιληψία και τη βίαζε. Όλα για την περιουσία μου τα κάνανε»!

Με ακατάληπτες εκφράσεις η 49χρονη δικαιολογούσε την αδιανόητη πράξη της και ενώπιον των αστυνομικών της Ασφάλειας, οι οποίοι προσπαθούσαν μάταια να βγάλουν άκρη με όσα τους έλεγε. Μέσα σε ένα σχεδόν ακατανόητο παραλήρημα, μιλούσε άλλοτε για το παιδί της και άλλοτε για μια γυναίκα η οποία, όπως έλεγε, προσποιείται ότι είναι μητέρα της, ζητώντας από τους αστυνομικούς να τη συλλάβουν επειδή είναι μέλος εγκληματικής οργάνωσης! Στο μεταξύ, όσο περνούν οι μέρες έρχονται στο φως νέα στοιχεία για τη διαταραγμένη προσωπικότητα της 49χρονης εικαστικού. Ένας πρώην σύντροφός της, μιλώντας στο protothema.gr, την περιέγραψε ως βαθιά εμμονικό άτομο, του οποίου η συμπεριφορά έφτανε στα όρια της ψύχωσης. Όπως είπε, γνωρίστηκαν στα τέλη του 2016, όταν με απόφαση δικαστηρίου η 49χρονη έχασε την προσωρινή επιμέλεια της 12χρονης -σήμερα- κόρης της.

«Δυστυχώς, η Κλόντια έχει νοσηλευτεί με ακούσια νοσηλεία τουλάχιστον δύο φορές. Εγώ υπήρξα σύντροφός της και άνθρωπος που της στάθηκε πολύ την περίοδο της αγωγής που είχε καταθέσει ο πατέρας για την επιμέλεια του τέκνου. Από τότε η κατάστασή της ήταν ψυχικά διαταραγμένη. Έχει στραφεί μέχρι και εναντίον μου με παρορμητική βία, τόσο σε μένα όσο και σε άλλους ανθρώπους» τόνισε ο πρώην σύντροφος της Κλοντιάνα Τσέλο, προσθέτοντας ότι η 49χρονη «είχε φτάσει στο σημείο να θεωρεί όλο τον κόσμο εχθρό της».

Ο δικηγόρος του 68χρονου γιατρού Αλέξανδρος Αλεξανδράκης αναφέρθηκε στις απειλές που δεχόταν ο εντολέας του και στη σκληρή αντιδικία του με την εικαστικό. «Ο κ. Νέος είναι οφθαλμίατρος, είναι παντρεμένος, έχει δύο κόρες με μία Αγγλίδα και είχε μία εξωσυζυγική περιπέτεια με την Κλοντιάνα Τσέλο. Από αυτήν τη σχέση γεννήθηκε ένα παιδί. Τον είχε εξαπατήσει ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά και τελικά έμεινε έγκυος και κράτησε το παιδί. Έκτοτε άρχισε να τον εκβιάζει. Του αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά. Είχε καταδικαστεί από το Εφετείο Αθήνας με ποινή φυλάκισης για εκβίαση. Κάποια στιγμή ο κ. Νέος είδε και αποείδε και κάναμε αγωγή για να πάρουμε την επιμέλεια του παιδιού, το οποίο είχε αναγνωρίσει» τόνισε ο κ. Αλεξανδράκης, μιλώντας στην εκπομπή «Live News», και πρόσθεσε πως, από τη στιγμή που ο γιατρός πήρε την επιμέλεια του παιδιού, ξεκίνησε να ανεβαίνει έναν γολγοθά.

«Πήγαινε (ενν. τη 49χρονη) στο “Υγεία”, του έκανε φασαρίες, τρομερές φασαρίες, που τον διώξανε από το “Υγεία”… Ήταν μια σχιζοειδής προσωπικότητα. Τελευταία είχε νοσηλευτεί σε κάποιο ψυχιατρείο» τόνισε ο δικηγόρος του 68χρονου οφθαλμιάτρου των βορείων προαστίων που ως αργά χθες εξακολουθούσε να δίνει μάχη για τη ζωή του στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, χρειάστηκε να υποβληθεί σε ειδική χειρουργική επέμβαση διάρκειας πέντε ωρών στο έντερο, στην ουροδόχο κύστη και στον θώρακα.

Συγκλονίζει η 12χρονη Μελίνα! «Η μαμά πυροβόλησε τον μπαμπά»
Παρά το σοκ που υπέστη, η 12χρονη κόρη της 49χρονης εικαστικού Κλοντιάνα Τσέλο και του 68χρονου χειρουργού οφθαλμιάτρου Γιώργου Νέου περιέγραψε στους αστυνομικούς όσα εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια της, όταν η μητέρα της έβγαλε από την τσάντα της ένα περίστροφο και πυροβόλησε τον πατέρα της, την ώρα που πάρκαρε το αυτοκίνητό του στην πιλοτή της πολυκατοικίας τους στο Χαλάνδρι!

«Η μαμά πυροβόλησε τον μπαμπά…» είπε παρουσία παιδοψυχολόγου στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής η 12χρονη Μελίνα και αναφέρθηκε στη δραματική κατάσταση που βίωνε τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της άγριας δικαστικής διένεξης στην οποία είχαν εμπλακεί οι βιολογικοί γονείς της για την επιμέλειά της. Όσα κατέθεσε το κορίτσι καταγράφηκαν προκειμένου το υλικό να σταλεί στον εισαγγελέα με στόχο να μη χρειαστεί να παραστεί στο δικαστήριο και υποστεί την ψυχοφθόρα διαδικασία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αφού η 49χρονη πυροβόλησε τον 68χρονο οφθαλμίατρο, προσπάθησε με τη χρήση σωματικής βίας να αρπάξει την κόρη της, η οποία βρισκόταν στο αυτοκίνητο. Ωστόσο, η 12χρονη προέβαλε αντίσταση. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 68χρονος ίσως να μη ζούσε, αν δεν έμπαινε στη μέση το ανήλικο κορίτσι που ηρέμησε τη μητέρα του τη στιγμή που ετοιμαζόταν να δώσει τη χαριστική βολή στον πρώην σύντροφό της!

«Γιατί το κάνεις αυτό; Σταμάτα!» φέρεται ότι είπε το κοριτσάκι στη 49χρονη, παρακαλώντας τη με δάκρυα στα μάτια να μη σκοτώσει τον πατέρα του. Η Βρετανίδα σύζυγος του Γιώργου Νέου κατήγγειλε ότι η Κλοντιάνα Τσέλο παρενοχλούσε διαρκώς την οικογένειά της, παρόλο που είχαν κατατεθεί ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της. Μάλιστα, είχε απειλήσει και την ίδια την κόρη της, κολλώντας ένα πιστόλι στο κεφαλάκι της!

«Η γυναίκα είχε βάλει το πιστόλι πριν από μερικά χρόνια στο κεφάλι της Μελίνας! Θέλω να ρωτήσω γιατί ήταν ελεύθερη, έχει κάνει πάρα πολλά…» αναρωτήθηκε η σύζυγος του γιατρού, προσθέτοντας ότι η 49χρονη θα είχε πυροβολήσει και την ίδια, αν ήταν μαζί με τον 68χρονο και το παιδί.

«Ήμουν πάνω και προσπαθούσαμε να γυρίσει η 12χρονη με ασφάλεια γιατί δεν είχαμε υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια και τότε άκουσα πυροβολισμούς. Πιστεύω πως ήρθε και για μένα, γιατί το πρωί λείπουν και η Μελίνα και ο Γιώργος. Είχε έρθει και προχθές. Μας ενοχλεί χρόνια» τόνισε, καταλήγοντας ότι η οικογένειά της φοβόταν τη 49χρονη εικαστικό: «Τη φοβόμασταν και εμείς και το παιδί, είχαμε ενημερώσει την Αστυνομία, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι»!

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...