Η Σάσα Σταμάτη με μπράβους τραμπούκισαν στη σκηνή κωμικό επειδή αναφέρθηκε στον Μαρινάκη – Τους έδιωξαν όμως με τις κλωτσιές (vid)

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης στην παράσταση του γνωστού κωμικού Χριστόφορου Ζαραλίκου «200 χρόνια δανεικά». Η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη, συνοδεία μπράβων όρμηξαν στη σκηνή προκειμένου να διακόψουν την παράσταση επειδή ο κωμικός σατίριζε τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο twitter, φαίνεται ξεκάθαρα η δημοσιογράφος των Παραπολιτικών Σάσα Σταμάτη, μαζί με μπράβους να πραγματοποιούν “οργανωμένο πέσιμο” στον κωμικό.

Η Σταμάτη μάλιστα ακούγεται να λέει στον Ζαραλίκο, ο οποίος διατήρησε σε όλη τη διάρκεια του επεισοδίου την ψυχραιμία του, ότι είναι «φίλος του Μελισσανίδη» και ότι -τάχα- δε λέει τίποτα για αυτόν στο έργο του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αντίδραση του κοινού ήταν άμεση, καθώς οι θεατές κινητοποιήθηκαν αμέσως και πέταξαν έξω από το θέατρο τους τραμπούκους, μπαίνοντας μάλιστα «ασπίδα» μπροστά στον Ζαραλίκο.

Σε μια λακωνική ανάρτησή του, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος τα ξημερώματα έγραψε απευθυνόμενος προσωπικά στον πρωθυπουργό: «Στην χώρα που είσαι πρωθυπουργός @kmitsotakis μπαίνουν μπράβοι σε θέατρο για να σταματήσουν την παράσταση και τους πετάει έξω το κοινό. Δεν αντέχουμε τόσο φιλελευθερισμό πια».

Από το βίντεο γίνεται σαφές ότι πρόκειται για ενορχηστρωμένη επίθεση από μια ομάδα ανθρώπων που βρίσκονται στη δούλεψη του μεγαλοεφοπλιστή και οι οποίοι θεωρούν ότι μπορούν με τριτοκοσμικούς τραμπουκισμούς να φιμώνουν όποιον κάνει κριτική στους… χορηγούς του «Μωϋσή».

Το ζήτημα χρήζει άμεσης κινητοποίησης από τις αρχές προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες του εκφοβισμού ενός καλλιτέχνη, αλλά και να ξεκαθαριστούν οι υποκινητές της πρωτοφανούς επίθεσης κατά της ελευθερίας της έκφρασης

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...