Η Σάσα Σταμάτη με μπράβους τραμπούκισαν στη σκηνή κωμικό επειδή αναφέρθηκε στον Μαρινάκη – Τους έδιωξαν όμως με τις κλωτσιές (vid)

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης στην παράσταση του γνωστού κωμικού Χριστόφορου Ζαραλίκου «200 χρόνια δανεικά». Η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη, συνοδεία μπράβων όρμηξαν στη σκηνή προκειμένου να διακόψουν την παράσταση επειδή ο κωμικός σατίριζε τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο twitter, φαίνεται ξεκάθαρα η δημοσιογράφος των Παραπολιτικών Σάσα Σταμάτη, μαζί με μπράβους να πραγματοποιούν “οργανωμένο πέσιμο” στον κωμικό.

Η Σταμάτη μάλιστα ακούγεται να λέει στον Ζαραλίκο, ο οποίος διατήρησε σε όλη τη διάρκεια του επεισοδίου την ψυχραιμία του, ότι είναι «φίλος του Μελισσανίδη» και ότι -τάχα- δε λέει τίποτα για αυτόν στο έργο του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αντίδραση του κοινού ήταν άμεση, καθώς οι θεατές κινητοποιήθηκαν αμέσως και πέταξαν έξω από το θέατρο τους τραμπούκους, μπαίνοντας μάλιστα «ασπίδα» μπροστά στον Ζαραλίκο.

Σε μια λακωνική ανάρτησή του, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος τα ξημερώματα έγραψε απευθυνόμενος προσωπικά στον πρωθυπουργό: «Στην χώρα που είσαι πρωθυπουργός @kmitsotakis μπαίνουν μπράβοι σε θέατρο για να σταματήσουν την παράσταση και τους πετάει έξω το κοινό. Δεν αντέχουμε τόσο φιλελευθερισμό πια».

Από το βίντεο γίνεται σαφές ότι πρόκειται για ενορχηστρωμένη επίθεση από μια ομάδα ανθρώπων που βρίσκονται στη δούλεψη του μεγαλοεφοπλιστή και οι οποίοι θεωρούν ότι μπορούν με τριτοκοσμικούς τραμπουκισμούς να φιμώνουν όποιον κάνει κριτική στους… χορηγούς του «Μωϋσή».

Το ζήτημα χρήζει άμεσης κινητοποίησης από τις αρχές προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες του εκφοβισμού ενός καλλιτέχνη, αλλά και να ξεκαθαριστούν οι υποκινητές της πρωτοφανούς επίθεσης κατά της ελευθερίας της έκφρασης

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...