Ηχητικό ντοκουμέντο από το βράδυ της δολοφονίας της Καρολάιν (aud)

Ηχητικό ντοκουμέντο από το βράδυ της δολοφονίας της Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για το τηλεφώνημα που έκανε ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στο “100”.

“Βοήθεια” ακούγεται να λέει στην αστυνομικό που απάντησε την κλήση του και ζητεί να μεταβεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στη μεζονέτα όπου έμενε με την άτυχη Καρολάιν και το μωράκι τους.

Ο δράστης έκανε το τηλεφώνημα, δύο ώρες αφού δολοφόνησε άγρια την νεαρή σύζυγό του και μητέρα του παιδιού τους και αφού σκηνοθέτησε τον τόπο του εγκλήματος. Με χαρακτηριστικό θράσος και με ρεσιτάλ υποκρισίας, ο συζυγοκτόνος παριστάνει ότι είναι δεμένος και φιμωμένος προκειμένου να πείσει για το σενάριο της δήθεν ληστείας.

Το ηχητικό ντοκουμέντο της 11ης Μαίου, που παρουσίασε το Mega, προκαλεί σοκ και οργή. Η κλήση διαρκεί 1 λεπτό και 48 δευτερόλεπτα. Τα πρώτα 38 δευτερόλεπτα, ο συζυγοκτόνος δεν έχει δώσει κανένα στοιχείο στην αστυνομικό, καθώς δεν ακούγεται καθαρά με την δικαιολογία ότι οι “δράστες” τον έχουν φιμώσει. Στη συνέχεια ξεκινά την άνευ προηγουμένου “παράσταση” προσποιούμενος ότι βρίσκεται σε πανικό και ότι… κλαίει. “Γλυκά Νερά, Γλυκά Νερά”, αναφέρει και στη συνέχεια “βοήθεια, ασθενοφόρο…” ψελλίζει και δήθεν ξεσπά σε λυγμούς.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήθελε να γίνει πειστικός. Γι’ αυτό, πριν από την Άμεση Δράση, είχε φροντίσει να κάνει δύο λανθασμένες κλήσεις δήθεν επειδή προσπαθούσε να καλέσει με τη μύτη του.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που γνωρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης

Του Νίκου Τσαγκρή Εν αρχή ην ο λόγος και Θεός...

Η στιγμή που η Ράνια Τζίμα «κατάπιε τη γλώσσα της» με τον Στέφανο Κασσελάκη (vid)

Δείτε τι συνέβη στον τηλεοπτικό αέρα του Mega Channel...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...