«Εσείς εκεί στο Πρωινό πάρτε μου ένα τσ@@@κι» – Σοκ σε LIVE μετάδοση για Σκορδά και Λιάγκα (vid)

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγες εβδομάδες από τον χωρισμό του από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και χθεσινό ρεπορτάζ του «Πρωινού» θέλει τον Snik να πετά και πάλι στα… σύννεφα από έρωτα!

Ο ίδιος, όμως, όχι μόνο «προσγείωσε ανώμαλα» τους συντελεστές της εκπομπής του ΑΝΤ1, αλλά δεν δίστασε ακόμη και ν’ αρχίσει τα… γαλλικά μέσω Instagram με αποδέκτες τον Γιώργο Λιάγκα, τη Φαίη Σκορδά και τους συνεργάτες τους.

Οπως μετέφερε στον «αέρα» του «Πρωινού» η πανελίστρια Νάνσυ Παραδεισανού, ο εκκεντρικός τράπερ, μετά το φινάλε στη σχέση του με το μοντέλο και παρουσιάστρια του «Pop Up» έπειτα από περίπου δύο χρόνια, φαίνεται πως έχει κιόλας γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος υποστήριξε ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο ταξίδεψε στην Τζια με μια αεροσυνοδό ονόματι Νάνσυ, η οποία κατάγεται από τα Γιάννενα. Στην εκπομπή παρουσίασαν, μάλιστα, κι ένα story από το Instagram της, στο οποίο φαίνεται το χέρι του Snik με το χαρακτηριστικό χρυσό ρολόι, που δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ.

Η απάντηση του τράπερ ήταν άμεση και ήρθε επίσης με Insta-story στον δικό του λογαριασμό. «Ρε τσι…α εκεί στο “Πρωινό” τι θα γίνει κάθε εβδομάδα με τα fake news» ξέσπασε στο βίντεό του ο Snik.

«Θα ανεβάζετε βίντεο από πρόπερσι ή πριν από τρία χρόνια και θα λέτε fake news. Πάρτε μου ένα τσι…ι κάθε μέρα. Ξύπνησα βλέποντας τις μαλ…ς σας κάθε μέρα. Κουράσατε με το 4% που κάνετε. Κουράσατε, άντε» τους… στόλισε στη συνέχεια.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...