Επιχειρηματίες, celebrities, πολιτικοί και επιστήμονες περνούσαν το κατώφλι του «Κρητικού» που έγραψε τον επίλογο με δύο σφαίρες (pics)

Με δύο σφαίρες, μία στην καρδιά και μία στο κεφάλι, «έγραψε» τον επίλογο της ζωή του ο Σταύρος Δογιάκης, επιχειρηματίας της επιτυχημένης ταβέρνας «Κρητικός».

Επιχειρηματίες, celebrities, πολιτικοί και επιστήμονες περνούσαν το κατώφλι του «Κρητικού».

Εκεί που τους περίμενε το καλύτερο, για πολλούς, φιλέτο της Αθήνας, τα πιο νόστιμα παϊδάκια, μικρά βουνά από φρεσκοτηγανισμένες πατάτες, ακόμα και χωριάτικη σαλάτα φημισμένη για τη νοστιμιά της.

Πίσω απ’ όλα αυτά, βρισκόταν ο Σταύρος Δογιάκης, ο οποίος, όπως λένε στο iefimerida όσοι τον γνώρισαν, είχε πιο πολύ τον ρόλο του οικοδεσπότη που έστρωνε τραπέζι για τους φίλους του και λιγότερο τον ρόλο του επιχειρηματία.

Ο Σταύρος Δογιάκης με τους Dsquared.
Ο Σταύρος Δογιάκης με τους Disquared.

Ποιός ήταν ο Σταύρος Δογιάκης

Από παιδί στην οικογενειακή ταβέρνα, πήρε μαζί με τον αδερφό του τα ηνία από τον πατέρα τους και δούλεψε σκληρά ώστε το εστιατόριό τους να γίνει το αγαπημένο στέκι των καλοφαγάδων. Ο Αντώνης Ρέμος , η Άννα Βίσση, ο Σάκης Ρουβάς, η Ελένη Μενεγάκη και αμέτρητα ακόμα ονόματα της Ελληνικής σόουμπιζ έκλειναν συχνά τραπέζι στον «Κρητικό», με τις διάσημες σπαλομπριζόλες.

«Ο Σταύρος Δογιάκης ήταν η χαρά της ζωής. Δεν στεκόταν στιγμή, αλλά γύριζε στα τραπέζια, συζητούσε με τον κόσμο και αστειευόταν ασταμάτητα. Είναι αδιανόητο αυτό που έχει συμβεί, δεν θα μπορούσα να το φανταστώ ποτέ» λέει ένας από τους πελάτες του. «Πίσω από την επιτυχία, κρυβόταν η μεθοδική δουλειά του και το μεράκι του για να είναι όλα τέλεια. Γι’ αυτό άλλωστε εξαντλούσε κάθε περιθώριο στην επιλογή των πρώτων υλών, ώστε και η τελευταία ντομάτα που έμπαινε στο μαγαζί να έχει την καλύτερη ποιότητα».

Σταύρος Δογιάκης – Giorgio Armani

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 53χρονος Σταύρος Δογιάκης είχε σχεδιάσει νέα επιχειρηματικά ανοίγματα στο χώρο των καφέ – εστιατορίων τα οποία ωστόσο δεν προχώρησαν.

Ο αδερφός του, τον οποίο με σημείωμά του ορίζει κληρονόμο του, είχε παρατηρήσει ότι τις τελευταίες ημέρες ήταν πιεσμένος ψυχολογικά, κανείς όμως δεν περίμενε ότι θα έπεφτε με αυτόν τον τραγικό τρόπο η «αυλαία» της ζωής του.

Πυροβόλησε τον εαυτό του δύο φορές

Λίγες ώρες πριν ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική εξέταση, τα πρώτα στοιχεία της Αστυνομίας, αποκαλύπτουν νέα δεδομένα για τις τελευταίες στιγμές της ζωής του Σταύρου Δογιάκη.

Είναι συγκλονιστικό ότι ο 53χρονος προσπάθησε να αυτοκτονήσει αρχικά πυροβολώντας τον εαυτό του στην καρδιά. Όμως, η πρώτη σφαίρα προκάλεσε διαμπερές τραύμα και δεν βρήκε στόχο με αποτέλεσμα να επιχειρήσει και δεύτερη φορά, ακουμπώντας το πιστόλι στον κρόταφο και πατώντας τη σκανδάλη, δίνοντας ουσιαστικά τη χαριστική βολή στον εαυτό του.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...