Εξελίξεις που θα προκαλέσουν σεισμό: Τι γνώριζε η Καρολάιν για τις «δουλειές» του συζύγου; Ποιος την παρενοχλούσε; (vid)

Νέα στοιχεία έφερε χθες ο εν αποστρατεία αστυνομικός διευθυντής και ειδικός στην γλώσσα του σώματος ως διαπραγματευτής κρίσεων και ομηριών Θανάσης Κατερινόπουλος, ο οποίος κλήθηκε χθες (18/6) να συμβάλει στην έρευνα της εκπομπής ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ με την Αγγελική Νικολούλη.

Ο Κατερινόπουλος στην πρώτη εκπομπή της Νικολούλη μετά το έγκλημα, έλεγε ότι η υπόθεση έχει πολλά κενά και πως είναι πολύ περίεργο αυτό που έκανα και αυτά που δεν έκανε ο σύζυγος. Δεν μπορούσε, λοιπόν, -μεταξύ άλλων- να εξηγήσει γιατί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν έκανε κάποιες κινήσεις.

Στην χθεσινή εκπομπή τόνισε ότι δεν έχει τελειώσει η υπόθεση και παρά του ότι ο 32χρονος πιλότος ομολόγησε ότι δεν υπάρχει συνεργός, ο κ.Κατερινόπουλος επισήμανε ότι δεν είναι απαραίτητο να είναι ο συνεργός ή ο ηθικός αυτουργός στο σημείο του εγκλήματος, αλλά να συμμετέχει με άλλους τρόπους, με την Αγγελική Νικολούλη να συμπληρώνει ότι με ένα καυγαδάκι δεν λύνεται ένας γάμος αλλά πρέπει να έχουν προηγηθεί κι άλλα.

Οπως χαρακτηριστικά γράφει το olympia.gr ο κ.Κατερινόπουλος όπως ακούμε στο παρακάτω βίντεο απόσπασμα της εκπομπής, μιλάει για κάποιο τρίτο πρόσωπο, που η κ.Νικολούλη άφησε να εννοηθεί ότι ήταν συνάδελφος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίοw παρενοχλούσε την άτυχη Κάρολαΐν, ενώ τέλος, έθεσε ερωτήματα για τις επαγγελματικές δραστηριότητες του πιλότου στην Σούδα και για το ποιο ήταν το πρόσωπο που αναζητούσε σπίτι.

Δείτε το απόσπασμα:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ