«Εγώ είμαι ο Μιχάλης που ψάχνουν – Θέλουν να μου τα φορτώσουν όλα»

Αίσθηση έχει προκαλέσει η καταγγελία ενός άνδρα, ο οποίος μίλησε στον Alpha και υποστηρίζει ότι είναι ο περιβόητος «Μιχάλης» για τον οποίο μίλησε η 12χρονη από τον Κολωνό στους αστυνομικούς και περιέγραψε ότι την έστελνε σε διεστραμμένα ραντεβού.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για πρόσωπο το οποίο συνεργαζόταν με τον Ηλία Μίχο και έχει κομβικό ρόλο στην υπόθεση. Σύμφωνα με τις καταθέσεις της 12χρονης, ο συγκεκριμένος άνδρας έδινε τον αριθμό της σε υποψήφιους βιαστές, ωστόσο δεν τον είχε δει από κοντά.

Σήμερα στην εκπομπή Tlive προβλήθηκε η καταγγελία του άνδρα που υποστηρίζει ότι είναι αυτός που ψάχνουν οι αστυνομικοί, ωστόσο υποστηρίζει ότι δεν εμπλέκεται στην υπόθεση και δεν έχει λάβει κλήση από την ΕΛ.ΑΣ.

«Δεν τη συνάντησα ποτέ από κοντά τη 12χρονη. Δεν είχα επικοινωνία ούτε με τον 53χρονο, τον κατηγορούμενο. Ούτε τον ήξερα ούτε είχα κάποια μαζί του. Η μόνη επικοινωνία ήταν μέσα από τα μηνύματα με τη μικρή και μπορεί αυτός να είχε και να χειριζόταν το προφίλ της» υποστήριξε.

Μάλιστα, δύο ημέρες αφότου συνελήφθη ο 53χρονος, ο συγκεκριμένος άνδρας είχε μιλήσει στην εκπομπή με αλλοιωμένη φωνή: «Αυτή η ιστορία δεν είναι τωρινή, εμένα η πρώτη κρούση μού έγινε από ένα site. Μου λέει «θέλεις να βρεθούμε» και είχε μια παιδική φωτογραφία» υποστήριξε και πρόσθεσε ότι η 12χρονη του απάντησε ότι είναι 16 και ότι η φωτογραφία ήταν παλαιότερη.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι προσπαθούν να του φορτώσουν κατηγορίες για να καλυφθούν άλλα άτομα: «Προσπαθούν να με βρουν από το ψεύτικο προφίλ που είχα κάνει για να παρακολουθώ την κόρη μου. Ούτε εμβάσματα έχω στείλει ούτε λεφτά ούτε γνωστούς. Εγώ είμαι ο «Μιχάλης» που ψάχνουν οι Αρχές και θέλουν να τού ρίξουν όλα αυτά που έχουν γίνει για να καλύψουν άλλα…» υποστηρίζει και προσθέτει ότι δεν θέλει να παρουσιαστεί αυτοβούλως στην αστυνομία γιατί φοβάται τον διασυρμό του ιδίου και της οικογένειας του. Ο ίδιος μάλιστα αρνείται ότι έχει συνευρεθεί ερωτικά με την 12χρονη αλλά και με οποιαδήποτε ενήλικη γυναίκα, έναντι αμοιβής.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που γνωρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης

Του Νίκου Τσαγκρή Εν αρχή ην ο λόγος και Θεός...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...