«Εγώ διατάζω ρε…» – Χαμός ανάμεσα στον Στέφανο Χίο και τον Βαγγέλη Μαρινάκη (pic)

Στις 4 το πρωί του Σαββάτου οι άνθρωποι του Βαγγέλη Μαρινάκη στις εγκαταστάσεις του πρακτορείου Άργος αρνήθηκαν την είσοδο στον κατά νόμο υπεύθυνο για την κυκλοφορία της εφημερίδας Μακελειό. Η εφημερίδα δεν κυκλοφόρησε. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εφημερίδας Μακελειό, στο φύλλο που δεν κυκλοφόρησε και στο πρωτοσέλιδο υπήρχε άρθρο που αφορά τον Βαγγέλη Μαρινάκη και κάποια άγνωστη ιστορία της ζωής του.

Δείτε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Μακελειό

Διαβάστε τώρα την πρώτη ανακοίνωση μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας του φύλλου, όπως δημοσιεύτηκε στο Μακελειό

«ΕΚΤΑΚΤΟ ΩΡΑ 04:17. “ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ” ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΑΡΓΟΥΣ, ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΗΡΩΪΝΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΜΑΣ. ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΤΟ “ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ” ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΟΥ ΦΥΛΛΟΥ. ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ “ΦΑΜΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΡΛΕΟΝΕΖΙ”

»Κι όμως όλα αυτά που σας περιγράφουμε είναι αλήθεια. Κι όμως όσα σας αναφέρουμε συμβαίνουν εν έτει 2021, στη Δημοκρατική Ελλάδα. Κι όμως όσα σας περιγράφουμε , συνειδητοποιούμε πως αφορούν το μοναδικό πρακτορείο στην Ελλάδα, το μονοπώλιο του “Άργους”, ιδιοκτησίας του κατηγορούμενου για τυχόν εμπλοκή του στο ναρκόπλοιο Νοορ1, Ευάγγελου Μαρινάκη

»Οι υφιστάμενοι και εργαζόμενοι του εφοπλιστή και των κυρίων Π. Τζένου και  Ι. Κουρτάκη (πρωτοπαλλήκαρα και σκιώδη αχυράνθρωποι του επιχειρηματία), απαγόρευσαν στις εγκαταστάσεις του Άργους την είσοδο του υπευθύνου κυκλοφορίας κατά το Νόμο, της εφημερίδος μας, κάτι που υποχρεούται να κάνει η εταιρεία του Άργους, όπως προβλέπει το Σύνταγμα και η κείμενη νομοθεσία. Στο ερώτημα του υπευθύνου κυκλοφορίας της εφημερίδος μας, “εάν η εφημερίδα μας κυκλοφορήσει στα περίπτερα”, απάντηση δεν υπήρξε. Το πρακτορείο Άργος ως γνωστόν βάσει των κείμενων διατάξεων είναι όχι μόνον υποχρεωμένο αλλά επιβεβλημένο να επιτρέπει καθημερινά την είσοδο στον κατά Νόμο υπεύθυνο της εφημερίδος μας για να επιτηρεί και να φροντίζει την απρόσκοπτη μεταφορά και διανομή του φύλλου. Μάλιστα- κατά την ενημέρωση που έλαβε ο εκπρόσωπός μας στο Άργος, φύλακες και υπεύθυνοι διανομής απείλησαν τον άνθρωπό μας πως… εαν δεν αποχωρήσει, θα καλέσουν την αστυνομια για να τον πάνε αυτόφωρο!

»Ως εκ τούτου η ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕ, είναι υποχρεωμένη να προσφύγει στη Δικαιοσύνη για να βρει το δίκιο της.

»Θα παρακαλούσαμε τους αναγνώστες μας, να μας δίνουν συνεχή ενημέρωση για το εάν και σε ποια σημεία, δεν κυκλοφόρησε η εφημερίδα μας.

»Πρέπει να σημειωθεί ότι η ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕ, κατ΄επανάληψη έχει διαμαρτυρηθεί εγγράφως και έχει ζητήσει από το μονοπωλιακό ΑΡΓΟΣ, να αποδίδει τα στοιχεία που ζητούνται από την εταιρεία μας ώστε να ενημερωνόμαστε για το εάν υπάρχει η ενδεδειγμένη προσοχή στη διανομή της εφημερίδος μας. Κάτι τέτοιο μέχρι σήμερα, δεν έχει γίνει.

»Είναι ξεκάθαρο ότι οι επικεφαλής του ΑΡΓΟΥΣ, έχουν απωλέσει την ψυχραιμία τους, κινούμενοι εκδικητικά και παράνομα, παραβατικά και κολάσιμα, παραβιάζοντας όλους τους νόμους που διέπουν την ελεύθερη διακίνηση των εφημερίδων, βάσει του Συντάγματος. Γεγονός που θα επιφέρει και το αντίστοιχο τίμημα, αφού διαπράττουν όλοι τους σοβαρά ποινικά αδικήματα.

Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ

»Η υπόθεση της τυχόν εμπλοκής του Β. Μαρινάκη και των συνεργατών του στην υπόθεση του “Noor 1”, είναι η μοναδική δικογραφία που χειρίζεται από σήμερα ο κ. Καλτάκης, ο νέος ανακριτής στην περιβόητη του ΝΟΟΡ. Ένα πραγματικό αγκάθι στις επιχειρηματικές δραστηριόιτητες του πολυπράγμονος κυρίου Μαρινάκη.

»Υπενθυμίζεται πως εναντίον τους έχουν ασκηθεί από το Μάρτιο του 2018 ποινικές διώξεις για τα κακουργήματα της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, διακίνησης ναρκωτικών με τη μορφή της χρηματοδότησης, διαμετακόμισης, εισαγωγής, μεταφοράς, αγοράς, κατοχής, πώλησης, αποθήκευσης, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, τελεσθείσα στο πλαίσιο εγκληματικής οργάνωσης, από δράστες που κατ’ επάγγελμα χρηματοδοτούν την τέλεση πράξεων διακινήσεως και διακινούν ναρκωτικές ουσίες.

»Η εμπλοκή τους έγκειται στο γεγονός ότι ο καταδικασθείς για τη μεταφορά του φορτίου της ηρωίνης Ευθ. Γιαννουσάκης έλαβε πάνω από 20 εκατομμύρια δολάρια από την αμερικανική εταιρεία Maritime Capital Management Partners LLC και εταιρείες συμφερόντων του Β. Μαρινάκη και συνεργατών του».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...