Δημοσίευμα – σοκ: Κορυφαίος υπουργός του Μητσοτάκη ξυλοκόπησε τη σύζυγό του – Διάβασε μήνυμα… 2000 ευρώ στο κινητό του από την ερωμένη – τραγουδίστρια

Απίστευτα και σοκαριστικά όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο.

Διαβάστε τι αποκαλύπτει ο Άρης Σπίνος στο edolio5:

Λυτοί και δεμένοι έχουν πέσει πάνω της τις τελευταίες ώρες για να μην καταθέσει μήνυση για το ξύλο που έφαγε!

Μιλάμε για πολύ ξύλο! Όλα έγιναν την προηγούμενη Παρασκευή το βράδυ όταν η μουσικόφιλη σύζυγος διάβασε 2 μηνύματα που του είχε στείλει η σπιτωμένη ερωμένη των Νοτίων Προαστίων. Η γνωστή τραγουδίστρια σύμφωνα με όσα πληροφορηθήκαμε από εγκυρότατη πηγή έστειλε μήνυμα και ζητούσε λεφτά προκειμένου να περνάει καλά στο νησί που βρίσκεται τις τελευταίες μέρες.

Όπως γνωρίζουμε οι διακοπές της είναι ήδη πληρωμένες από τον υπουργό αφού ο ξενοδόχος που την φιλοξενεί είναι φίλος του. Χρειάζονται όμως και τα ανάλογα.. “ψιλά” για να περνάει καλύτερα. “Στείλε μου 2.000 ευρώ. Μου τελείωσαν όλα” του έγραφε. Το τι έγινε δεν περιγράφεται. Η σύζυγος άρχιζε να ουρλιάζει και η φρουρά χτυπούσε το κουδούνι για να δει τι συμβαίνει.

Τα χαστούκια έπεφταν βροχή και αυτή ήθελε να πάει στο τμήμα που είναι κοντά στο σπίτι για να καταθέσει μήνυση. Τηλεφώνησε στον δικηγόρο της λέγοντας ότι την εμποδίζουν οι αστυνομικοί του άντρα της. Τελικά μήνυση δεν κατατέθηκε, όπως μάθαμε αλλά αυτό δεν σημάνει ότι δεν θα κατατεθεί εντός 3 μηνών εκτός και αν μεγαλώσει το μηνιάτικο με το οποίο ο υπουργός (Δεν τον λες και ψηλό) αγοράζει την σιωπή της αφού ξέρει ότι η κυρία… ξέρει τα πάντα.

Την ώρα που διαβάζετε αυτές τις γραμμές το διαδίκτυο έχει γεμίσει από φωτογραφίες του υπουργού, της συζύγου και της ερωμένης.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ