«Δεν τον μισώ, τον φοβάμαι ακόμη και τώρα»

Μιλώντας για την προφυλάκιση του ηθοποιού στην «Real News», η Σ.Μ. δηλώνει ότι ο δρόμος για την τιμωρία του είναι ακόμα μακρύς. «Είμαι πολύ ικανοποιημένη με την απόφαση προφυλάκισής του. Ανάσανα! Όμως, δεν θα βγω να πανηγυρίσω ούτε επιθυμώ τη διαπόμπευσή του. Άλλωστε, ο σκοπός μου εξαρχής δεν ήταν η εκδίκηση αλλά η δίκαιη τιμωρία του. Ο δρόμος, βέβαια, μέχρι την οριστική δικαίωση και την τιμωρία του είναι ακόμα μακρύς…», δηλώνει.

Όπως λέει, παρά το γεγονός ότι ακόμη και σήμερα δεν έχει ξεπεράσει όσα βίωσε, το 2010, μέσα στο καμαρίνι του ηθοποιού στο θέατρο Μουσούρη, «δεν τον μισεί».

«Τον φοβάμαι, όμως, ακόμη και τώρα. Σκοπός μου ήταν να σταματήσει την καθ’ εξίν δράση του! Να σταματήσουν να υπάρχουν θύματα! Και η τιμωρία του να παραδειγματίσει και όσους νομίζουν ότι μπορούν να πράττουν τα ίδια ατιμωρητί», λέει.

Η γυναίκα ευγνωμονεί από τα βάθη της καρδιάς της τη Σοφία Μπεκατώρου, την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, τη Λέννα Δροσάκη και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, οι οποίες έκαναν -όπως επισημαίνει- το πρώτο μεγάλο βήμα και έδωσαν θάρρος και στις υπόλοιπες να μιλήσουν.

«Μη σας μπερδεύει ο χρόνος. Όσο μεγαλύτερος, τόσο μεγαλύτερα και τα τραύματα. Προτρέπω και όσες κοπέλες φοβούνται ακόμη να μιλήσουν, κατανοώντας απόλυτα το πόσο δύσκολο είναι αυτό, να το κάνουν. Είναι η μεγάλη ευκαιρία να καθαρίσει το θέατρο, να πνεύσει αέρας ελευθερίας. Κανείς δεν πρέπει να ζήσει τα όσα ζήσαμε εμείς… Η δικαιοσύνη έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο» καταλήγει η καταγγέλλουσα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ