Δεν άντεξε: Το άγριο ξέσπασμα του πατέρα της Καρολάιν κατά του συζυγοκτόνου (pic)

Την οργή του εξέφρασε ο πατέρας της 20χρονης Καρολάιν μετά την αποκάλυψη ότι ο δολοφόνος της κόρης του είναι ο σύζυγός της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, Ντέιβιντ Κράουτς, μίλησε στη βρετανική εφημερίδα SUN για τα όσα βιώνει η οικογένειά του μετά τη δολοφονία της κόρης του.

«Όταν έμαθα αργότερα όλες τις λεπτομέρειες, μετάνιωσα που δεν τα ήξερα νωρίτερα, όταν αυτός ήταν εδώ (σ.σ. στην Αλόννησο). Θα του έσπαγα το κεφάλι και θα δεχόμουν τις συνέπειες της πράξης μου» είπε ο 78χρονος Ντέιβιντ Κράουτς για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μιλώντας στη SUN.

Σημείωσε, δε, ότι η σύζυγός του, Σούζαν, και ο ίδιος πληροφορήθηκαν για τον θάνατο της Καρολάιν στις 11 Μαΐου από γείτονες στην Αλόννησο. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ πώς ένιωσα. Ήταν σαν ένα παγωμένο χέρι να με γράπωσε από το στήθος και να μου ξερίζωσε την καρδιά. Ήταν η χειρότερη ημέρα στη ζωή μου» είπε ο ίδιος αναφορικά με το πώς αισθάνθηκε όταν άκουσε την είδηση του θανάτου της κόρης του.

Μιλώντας για την πιθανότητα ο συζυγοκτόνος να εμπλέκεται σε παράνομες δραστηριότητες, τόνισε: «Δεν μπορώ να το αποκλείσω. Η κόρη μου ήταν ένα άτομο που ήθελε τη δικαιοσύνη, ήθελε τα πράγματα να είναι σωστά».

Σχολιάζοντας, δε, την απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων να αποδώσει την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, της κόρης της 20χρονης, στον ίδιο και τη γυναίκα του, ο Ντέιβιντ Κράουτς είπε: «Όλο το νησί ήταν στο πλευρό μας στην προσπάθειά μας να πάρουμε την πλήρη επιμέλεια της Λυδίας».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ