Γιατί ο εφοπλιστής Λαιμός κάλεσε στο Πάπιγκο τον Μητσοτάκη και τον Μαρινάκη

Ένας από τους γάμους της χρονιάς ετοιμάζεται να τελεστεί τις επόμενες ημέρες στο πανέμορφο Πάπιγκο, με το ζεύγος του Αντώνη Λαιμού και της Μαρίκας Αράπογλου να είναι έτοιμο να περάσει το κατώφλι της εκκλησίας.

Ο γαμπρός είναι ο γνωστός εφοπλιστής, γόνος της γνωστής οικογένειας εφοπλιστών, ενώ η Μαρίκα Αράπογλου είναι εικαστικός κόρη του Τάκη και της Εβίτας Αράπογλου.

Το ζευγάρι έχει τελέσει ήδη τον πολιτικό του γάμο, πριν λίγες ημέρες, με την ευτυχισμένη σύζυγο να αναρτά τη μοναδική φωτογραφία του κλειστού γάμου γράφοντας «Forever in your arms Andonis Lemos» στη λεζάντα της φωτογραφίας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ο θρησκευτικός γάμος όμως δε θα έχει καμία σχέση με τον πολιτικό καθώς θα παραστούν όλα τα μεγάλα ονόματα από τον χώρο των εφοπλιστών, επιχειρηματίες και εφοπλιστές από το Λονδίνο, ενώ καλεσμένοι από την Ελλάδα είναι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο εφοπλιστής και επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης.

Η δεξίωση θα πραγματοποιηθεί σε ιδιόκτητο χώρο που αγοράστηκε ώστε να χτιστεί αργότερα ένα σπίτι στην πανέμορφη περιοχή, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα τα καταλύματα στο Πάπιγκο και τα γύρω χωριά είναι ήδη «κλεισμένα» 100% για τον γάμο που θα γίνει το Σάββατο 19 Ιουνίου.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν από την Πέμπτη 17 Ιουνίου και θα περιλαμβάνουν παραδοσιακά events μέχρι την ημέρα του γάμου.

ΠΗΓΗinstanews.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...